Trots våra politikers försäkran om att migrantströmmarna minskar så fortsätter invandringen till Sverige i oförminskad styrka

Våra makthavare har under det senaste året tagit alla tillfällen i akt att basunera ut att invandringen till Sverige minskar. Men Migrationsverkets senaste månadsstatistik över beviljade uppehållstillstånd visar något helt annat och årets invandring kan till och med bli en av de största.

Mellan januari och september har hela 89.120 uppehållstillstånd beviljats. Däribland återfinns bland annat 13.000 asylsökare inklusive 3.700 kvotflyktingar, 2.300 enligt gymnasielagen och 2.100 med så kallat alternativt skyddsbehov, cirka 30.000 anhöriginvandrare från olika kategorier samt lägg därtill 34.000 i kategorin arbete, varav ytterligare 10.000 anhöriga som är släkt med arbetskraftsinvandrare.

Antalet anhöriga som följer med invandrare som får arbetstillstånd i Sverige har ökat kraftigt de senaste åren. Under förra året beviljades 15.400 sådana anhöriga uppehållstillstånd i Sverige och för tio år sedan var motsvarande siffra bara 3.600.

42% av den sammanlagda arbetskraftsinvandringen som kommer från länder utanför EU består av anhöriga. För tio år sedan var siffran 17%. Den största delen av anhöriga kommer från Irak och Syrien och detta är ett nytt sätt som invandrare använder för att få stanna i Sverige. En person som får arbetstillstånd i Sverige har därefter rätt att ta hit sin närmsta familj.

Fortsätter invandringen i samma takt kommer antalet uppehållstillstånd sluta på cirka 120.000 vid årets slut, vilket i sådant fall skulle det bli det fjärde största antalet någonsin.
Men det skulle också kunna öka, på grund av regeringens generösare regler för familjeåterförening som infördes i somras.

Förra året beviljades totalt 132.696 uppehållstillstånd.
Siffrorna omfattar bara beviljade förstagångsbeslut, så personer som haft ett tidsbegränsat uppehållstillstånd och blir beviljade en förlängning av detta är exkluderade.

Vilken lovande prognos… När jag diskuterade migrantströmmarna med en socialdemokrat nyligen så påstod han på fullt allvar att det inte är vårt generösa bidragssystem och lättillgängliga PUT som lockar, utan det är helt andra saker som får människor att ta sig över halva jordklotet samt genom flera säkra länder för att ta sig till Sverige – tillgång till utbildning till exempel. Inte undra på att landet ser ut som det gör!

Det finns således bara en sak för svenska folket att göra – bita ihop, öppna sina hjärtan och snällt betala!

#onlyinsweden
#avgåregeringen

https://www.friatider.se/89000-beviljade-uppeh-llstillst-nd-hittills-i-r

migverket.jpg

11 reaktioner till “Trots våra politikers försäkran om att migrantströmmarna minskar så fortsätter invandringen till Sverige i oförminskad styrka

 1. Välfärdsturisterna är lovade ‘guld och gröna skogar’ innan de de lämnar sina hemländer och det får de när de anländer. Man behöver inte vara ett geni för att förstå det. Med ett IQ under 80, är det svårt … (IQ-skalan förutsätter att det finns lika många under som över 100. Förespråkarna finns på den nedre delen …)

  Gillad av 3 personer

 2. Politikerna vet att marijoteten av Svenska!folket vill ha mindre flyktingar.men de struntar fullständigt i folkets vilja. Utan verkar bara bry sig om makten .
  Det är ju dem som är största hotet mot demokratin. De agerar ju som en diktatur

  Kanske skulle man ta in namnlista för att utlysa ett val om flyktingpolitiken

  Gillad av 3 personer

 3. År 2012 började jag inhämta/dela med mig av samhällsinformation som analyserade under MSM´s glättade yta. Det kändes ensamt då.
  Nu, några år senare har många vaknat till verkligheten. Många är yrvakna.

  Det som motverkar att Moder Svea tillfrisknar är massinvandringen. De utländska rösterna i valen går tvärs emot det svenska folkets intressen. (I det stora hela)

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s