Hit går dina skattekronor

Vad fan får vi för pengarna skrev jag precis i ett annat inlägg om vårdkaoset och här får vi delvis svar på vart våra skattekronor tar vägen.

*Vi har sedan 2009 betalat ut 9,2 miljarder i efterlevandestöd till barn totalt, infödda som utlandsfödda. När du är utlandsfödd räcker det med tillfälligt uppehållstillstånd och att du har en utsedd vårdnadshavare i Sverige.

*Till afghanska barn har vi mellan 2009 och 2018 betalat ut 158.285.931 kronor i efterlevandepension.

*Sammanfattningsvis så har vi betalat ut 598 miljoner kronor sedan 2009 till barn från de fem största länderna som kommer som ensamkommande.

*Samtidigt som afghanska “barn” fick 158 miljoner kronor fick afghanska vuxna 6,5 miljoner under samma tidsperiod.

*Man kan söka efterlevandepension även om man inte bor i Sverige, det enda som krävs är förutom intyg på dödsfall och vigselbevis en ifylld blankett där du intygar på heder och samvete att du gjort rätt. Om man kollar och jämför siffrorna med utbetalt för barn och för vuxna för samma land kan man notera två länder som sticker ut: Afghanistan och Somalia.

Läs Rebecca Weidmo Uvells utmärkta artikel för alla detaljer.

Förfärligt att vi har ett system med så många hål och som utnyttjas skamlöst av vissa! Vad är det för inkompetenta makthavare vi har som inte själva ser vart pengarna tar vägen och stryper tillförseln? Hål i huvudet!

#avgåregeringen
#onlyinsweden

https://uvell.se/2019/10/11/dod-eller-inte-dod/

6 reaktioner till “Hit går dina skattekronor

 1. J-a landsförrädare till politiker och beslutsfattare som är skyldiga till detta 100% ogrundade och fruktansvärda svinn av svenskars skattepengar. J-a förbannde inkompetenta människor. Svenskar ska däremot behöva legitimera sig och vsis intyg till döds för att kanske få lite pengar av försäkringskassa och andra samhällsfunktioner.

  Gillad av 2 personer

 2. Ja Och visar det sig sen att föräldrarna lever. Får de behålla pengarna och vi tvingas betala deras resa hit som anhöriga.
  Stort hål i huvudet när förespråkar kriminella handlingar.

  Afganistanska och somaliska människor kommer hit för deras landsmän skriver på nätet hur man ska plundra Sverige och Sveriges folket.

  Vem skulle inte vilja flytta till ett land som ger dig miljonbelopp utan att du behöver röra en fena och sen kan du importera landsmän för pengar . Och bygga palats i ditt hemland av bidragen.

  Och var du kriminell i ditt hemland och flyr hit, så ser Sverige tillsatt du får asyl och skyddar dig.

  Det kan inte bli vidrigare eller mer förnedrande att se hur politikerna delar ut pengar till vänster och höger till vidriga människor från hela världen.samtidigt som de har tvingat miljontals Svenskar att jobba tills de dör.

  De är landsförrädare.

  Nedskärningar på skola,vård och omsorg och allt annat på Svenskar samtidigt pumpar man pengar till alla utländska parasiter.
  Antingen är politikerna köpta eller förhäxade för deras handlingar är helt sjuka.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s