Svenska kronan i fritt fall

Mycket talande bild i artikel från Jyllandsposten som slår fast att såväl den svenska som den norska kronan är nere på historiskt låga nivåer som inte skådats sedan finanskrisen, men som synes är det den svenska kronan som tar den största smällen.

Medan den svenska kronan fortsätter falla fritt och landets kommuner befinner sig i ekomomisk kris som alltmer drabbar folket – främst de svagaste i samhället – breder samtidigt otryggheten ut sig i Sverige tack vare den eskalerande brottsligheten som slår mot både stora och små, men regeringen Löfvén står ändå och slår sig för bröstet samt låtsas ta ansvar för landet.

Bedrövligt att medborgarna tolererar detta – hade det varit lite tåga i folk hade man ställt makthavarna mot väggen och krävt sin rätt!

Men det är fredag med after work, Idol och tacos så nu sjunker vi ned i soffan och stänger ute den brutala verkligheten ett tag till – det löser sig nog, det har det alltid gjort tidigare! 🥴

#avgåregeringen
#ställkravpåvåramakthavare

7 reaktioner till “Svenska kronan i fritt fall

 1. Jag hörde något företag som sade att det är dyr administration att värdesäkra kronan,den onödiga kostnaden slipper man ifall man hela tiden handlar med euros.Vi har euro inom fem år,det ser den sk marknaden till och varför inte,som det är nu blir ju folk bara fattigare och fattigare.

  Gilla

   1. Jag minns när man fick 1,50 danska kronor för en svensk krona och den norska var ungefär lika billig.Man va kung då!
    Sjukt så som utvecklingen blivit.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s