Ny dansk studie visar att mångfald inte är en styrka och att massinvandring skadar samhället

Vi får ofta höra att mångfald är en styrka, men även om det är politiskt korrekt att upprepa denna utslitna fras så har den ingen förankring med verkligheten.
 
Enligt en ny studie med titeln ”Ethnic Diversity and Social Trust: A Narrative and Meta-Analytical Review’ som sammanställts av Peter Thisted Dinesen och Merlin Schaeffer från Köpenhamns universitet samt Kim Mannemar Sønderskov från Århus universitet, är detta påstående falskt.
 
Granskningen klargjorde kärnbegreppen, lyfte fram relevanta debatter och testade kärnkrav från litteraturen om förhållandet mellan etnisk mångfald och socialt förtroende, med flera resultat som sticker ut från metaanalysen. Forskarna ville veta om ”fortsatt invandring och motsvarande växande etnisk mångfald” hade en positiv inverkan på samhällets sammanhållning, men studien hittade inga bevis på denna uppfattning som aggressivt har basunerats ut av etablissemanget.
 
De danska akademikerna studerade befintlig litteratur och genomförde även en metaanalys av 1.001 uppskattningar från 87 studier med följande resultat: ”Vi finner ett statistiskt signifikant negativt samband mellan etnisk mångfald och socialt förtroende i alla studier.”
 
Det här innebär i huvudsak att massinvandring har minskat förtroendet för gemenskapen och därför skadar samhället.
 
Tidigare studier från USA och Danmark har funnit att mångfald orsakar förlust av socialt förtroende eller förmågan hos människor att interagera fritt och med förväntan på rättvis behandling. Detta följer många års forskning som indikerar att mångfald och samhälle är oförenliga.
 
Sug på den regeringen Löfvén med stödpartier från både höger och vänster!
 
Så vad gör våra makthavare med denna nyfunna kunskap i ett land som är på väg nedför ruinens brant tack vare att såväl det politiska som mediala etablissemanget i åratal predikat om alla fördelar med mångfalden för det kuvade folket? Antagligen begraver man det längst in i ett dammigt arkiv och hoppas på att det ska gå allmänheten förbi utan att väcka någon uppmärksamhet så att man kan fortsätta på det inslagna spåret med att demolera landet, vilket inte lär vara något problem när statsstyrd media backar upp den hand som föder en!
 
#onlyinsweden
 
MÅNGFALD

7 reaktioner till “Ny dansk studie visar att mångfald inte är en styrka och att massinvandring skadar samhället

 1. Mångfald blev ENFALD!

  Synonymer till Enfald kan vara:
  Dumhet
  Inskränkthet
  Oförstånd
  Okunnighet
  Stollighet
  Naivitet
  Godtrogenhet
  Lättrogenhet
  Oskuld
  Menlöshet
  i en och samma människa….

  Gillad av 1 person

 2. Om man tittar i alla länder där mångfalden är utbredd.
  Så man varje dag bränder. Mord och ett land i spillror.
  Frågan är hur du ska leva med människor(muslimer.). Som i sin religion anser att vi är smutsiga och ska utrotas?
  Muslimernas mål är att ta över hela världen och styra den. Det är därför kvinnorna inte får ha preventivmedel för de ska blir fler än alla andra.
  Och sanningen är att Svenska politiker hjälper de. De behöver inte kämpa för att ta över Sverige, politikerna ger dem det genom att in kovtera dem i politiska 25 % i S ska vara flyktingar.alltså sparkar man ut massa bra människor och sätter i helt okända personer. Som den visar sig fuska och lura hela organisationen. Vilket tystas ned och sen får de nya uppdrag.
  Är du som jag får mest personröster och vågar ta upp problemen, då tar styrelsen bort dig från valbar lista. Och visp så är du borta och de som blir kvar är en kartell som säger ja är till allt styrelsen säger.

  Därför är svenska politiker så okunniga och blind. Makt är det ända de vill ha, och endast när makten är hotad kastar de ut några morötter och lågutbildade köper det och de överlever ett tag till.

  Den politiska Mångfald är i bristen på att se problemen och verkligheten.

  De som är och blir något i den politiska världen är alla samma sorts människor.
  De saknar medmänsklighet och vänder kappan efter vind.
  35 års erfarenhet. De verkligt anggerade och kunniga röstas ut av maktgalen styrelse

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s