Islamisk lag – varför inte?

Noterar i en artikel från arabisk media att dödsskjutningar är väldigt ovanligt i Saudiarabien eftersom man enligt strikt islamisk lag rutinmässigt avrättar dömda mördare och drogsmugglare. År 2017 skedde bara 419 mord i landet med över 30 miljoner invånare.

Inte för att jag är för att införa sharialagar, men man kanske kan överväga att plocka ut vissa delar och implementera i svensk lagstiftning som sedan kan fungera som avskräckande exempel för att få bukt med den skenande grova kriminaliteten?! 😁

Det är nog ungefär lika stor chans att det skulle inträffa som att man skulle börja utvisa hela klaner när någon begår brott, trots att det vore välbehövligt eftersom vårt juridiska system inte räcker till för att hålla dessa kriminella individer i schack!

Den som lever får se, men tyvärr lär vi nog få hålla till godo med de halvmesyrer som vår handfallna regering kallar för ”åtgärder” och som inte kommer leda någonstans är jag rädd.

sharia.jpg

5 reaktioner till “Islamisk lag – varför inte?

 1. Du och jag och kanske några till drar lite på munnen över att kanske få se tjyvar dinglande i en lyftkran men tro mig,det kommer att bli så.Dödsstraff är fö ett lämpligt straff för mördare och landsförrädare.Lagen måste ändras till det bättre.

  Gilla

  1. För att min kommentar skall förstås bättre kan Emil Hagbergs(tror jag att han heter) artikel på Nyheter Idag.Han menar helt riktigt att liberalismen står i skuld till barbariet.Min reflektion över det är att liberalpacket ödmjukt kan tillägna några tankat till de som tvingades att sätta livet till resp de människor som tvingades hålla i bilan.Man gjorde inte detta för att det var roligt utan för att det krävdes för att bygga ett starkt samhälle.Må vara att det starka samhället byggde på rättvisa vedergällningar mot kriminellt pack och en landsförrädisk opposition men effektiv var den och ur barbariet steg ett starkt och sammanhållet samhälle.

   Gilla

 2. Sverige numera kallat absurdistan, har från att vara ett land med välfärd och någorlunda harmoni förvandlats till ett skämt jag sällan skådat, så väl politiker som vanligt folk leker godhetsprofeter och går med skygglappar så kan vi tillägga förnekelse, vi glömmer vårt eget folk, öppnar både våra fucking hjärtan och gränser och släpper in kreti och pleti, ger dem bostäder, bidrag, utb, jag sa redan från början ” detta går åt helvete ” då blir man kallad både det ena och det andra, folk kan kalla mig va fan de vill, rör inte denna hedning ett dugg, våldet ökar, det sprängs, våldtäkter, person rån m,m, kolla alla domar i Sverige, vi har offentlighetsprincipen, de talar för sig själv, nä hårdare straff, hårdare poliser, efter första brottet, internering och utvisning, det handlar egentligen inte om religionen, det handlar om folkslag, Araber mina vänner, araber och folk från länder i Afrika, våra nya skattebetalare 😂 folkslag med kulturer och ideologi som är så långt från vår man kan komma, heder ärlighet respekt, det vet de inte ett dugg om, ska lägga in en artikel från en numera pensionerad kvinna som jobbat på Migrationsverket där hon anonymt berättar hur det går till, själv har jag gått från och vara en vanlig lugn svensk man till idag vara höger extrem och den högern bara växer och växer, i hela europa, en vacker dag spricker bubblan, den växer som en smygande långsam cancer

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s