Civilförsvarsförbundet bejakar kvinnoförtryck

Den överdrivna strävan efter att inkludera går allt oftare till överdrift i det här politiskt korrekta landet och myndigheter, organisationer, statliga organ samt diverse institutioner gör sitt bästa för att välkomna kvinnoförtrycket till Sverige.

Det senaste exemplet är Civilförsvarsförbundet som idag delade ut broschyrer på Öland som tipsar om hur vi ska klara oss vid en kris och stoltserar med en kvinna i hijab och heltäckande religiös klädsel, trots att dessa plagg starkt förknippas med kvinnoförtryck.

Mycket opassande och man kan fråga sig varför vi har så lealösa personer som styr det här landet så att man istället för att använda sig av kraftfull symbolpolitik där man pekar med hela handen fortsätter att jamsa med?

Kvinnoförtrycket hör inte hemma i vårt samhälle och bör förpassas till samma avskrädeshög som resten av hederskulturen! Detta kräver dock handfasta politiker med ryggrad och ju förr våra styrande förstår det desto bättre!

#onlyinsweden
#stoppaislamiseringen
#förbjudslöjapåbarn

5 reaktioner till “Civilförsvarsförbundet bejakar kvinnoförtryck

  1. Civiförsvarsförbundet räknar med en kommande allvarlig kris. Svenskarna är borta. Endast muslimer överlever.

    Så tolkar jag bilden.

    Gilla

  2. Civiförsvarsförbundet förbereder kamouflage med hucklen a la lumpar 60′-tal som skydd för radioktivt nerfall vid atombombsprängning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s