Svenska kyrkan, politiker, media och lättpåverkade medborgare ser Messias men verkar missa nazistkopplingen

Svenska kyrkan har länge idkat aktivistverksamhet, vilket man bland annat kunnat se i deras ställningstagande i migrantfrågan där man förespråkar öppna gränser samt att de gett sitt stöd till såväl ensamkommande män som den pågående islamiseringen. Det var väl därför en självklarhet att man även skulle hoppa på klimatapokalyps-tåget.

Nu har Svenska kyrkan reviderat sitt biskopsbrev för klimatet och bytt ut ordet klimatutmaningar till ”klimatkris” och man hävdar också att Sverige måste uppnå så kallad klimatneutralitet senast år 2045. Kyrkan kommer även se över sina egna investeringar och ta bort pengar från sådana som inte är klimatvänliga. Den kontroversiella ärkebiskopen Antje Jackelén går så långt i sitt hyllande av Greta Thunberg att hon jämför Greta med Gamla testamentets profeter.

Antje Jackelén bedyrar för övrigt också att hon själv äter vegetariskt minst fem gånger i veckan och att hon enbart har flugit i tjänsten, men inte privat på ”nästan två år”. Wow vad många godhetspoäng Antje kammade hem där!

För oss som läst på så vet vi numera att Gretas välregisserade show är en bluff som orkestreras av större krafter i bakgrunden. Om Greta får Nobels fredspris så vore det en ännu större skandal än när Obama fick det eftersom hon har fått hjälp från dag ett med att bli den maktfaktor som man ville skapa.

Media fortsätter dock att dagligen producera nya skrämselartiklar om klimatet som bakas ihop med hyllningskörer för Thunberg – det är helt enkelt den perfekta propagandamaskinen och ve den som vågar kritisera ett barn eller för den delen det heliga FN som allvetande basunerar ut vilka klimatteorier som är rätt!

Det är verkligen märkligt att inte fler sett de uppenbara kopplingarna till nazismen – Mao, Stalin, Mussolini, Hitler använde alla barn i sin propaganda som stod och viftade med flaggor samt skrek slagord. Till och med IS har med framgång använt liknande koncept.

Obehagligt att inte fler vanliga medborgare ser vartåt det barkar utan bara rätar in sig i ledet. Lite komiskt är det allt att de tidningar och politiker som är mest rädda för nazismens framfart nu själva medverkar till att kratta manegen för en dylik kult!

#vaknasverige
#stoppadenensidigadebatten
#vägraindoktrinering

https://www.friatider.se/klimat-greta-j-mf-rs-med-profeter-i-gamla-testamentet

4 reaktioner till “Svenska kyrkan, politiker, media och lättpåverkade medborgare ser Messias men verkar missa nazistkopplingen

 1. Antje Jackelén bedyrar för övrigt också att hon själv äter vegetariskt minst fem gånger i veckan och att hon enbart har flugit i tjänsten, men inte privat på ”nästan två år”.

  Inkonsekvent och därmed inte helt seriös i sina yttranden. Hon tror inte riktigt själv på det, utan gör symbolpolitik av det hela. För en allt mer tynande branch, så måste det väl finnas bättre lösningar för att locka tillbaka folk eller …? [ret]

  Beträffande barn som utnyttjas politiskt. Blir ofta påmind om det flickebarn, (som jag glömt namnet på) med fader inom A. Hitlers närmaste krets, som framför ett tal inför folket …

  Gillad av 1 person

  1. Lägger man till Jackeléns uttalanden inom migrationsområdet, så verkar det finnas någon av självdestruktivitet, som hon projektionerar ut mot verksamheten. Hon är inget annat än kyrkans svar på Dan Eliasson …

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s