Det lågintensiva kriget fortsätter dagligen medan majoriteten av svenska folket blundar

Det nya Sverige levererar på nytt denna morgon i form av ännu en bil-bbq i Norrköping och en kraftig explosion i Borås – inklusive en hemmagjord bomb som inte detonerade utanför en byggnad som huserar såväl Borås tidning som Stadsarkivet.

Nationella bombskyddet och brandkåren fortsätter att ha bråda dagar och det grova våldet som allt mer drabbar civila fortsätter breda ut sig som en pest över landet.

Det är obegripligt att så många svenskar rycker på axlarna och intalar sig att ”det händer inte här” och ”så här har det alltid varit” när det helt klart inte är en situation som vi stått inför innan. Denna naivitet och godtrogna förhoppning om att regeringen vet vad de gör kommer att bli vår död!

Regeringen har haft möten samt ägnat sig åt diskussioner och pappersexercis, så nu väntar månader av utredningar där kvarnar ska mala i en evighet innan vi kanske får ut något som ändå inte är i närheten av vad som krävs. Bara att vaska fram alla nya poliser som behövs är en utmaning i sig.

Under tiden kommer kriminella gäng/klaner att fortsätta att obehindrat utöva sin verksamhet, vilket numera innefattar ett lågintensivt krig mot samhället och dess medborgare, medan polisen står handfallna samt våra styrande rycker på axlarna och hänvisar till pågående utredningar.

Vi måste inse att de dagar där det fungerade med silkeshandskar är förbi, men att någon med sunt förnuft och en intakt ryggrad ska slå näven i bordet och börja agera mer kraftfullt stannar tyvärr vid ett önsketänkande.

Det är tur att Greta och klimatapokalypsen finns så att landets befolkning har något viktigt att fokusera på medan landet så sakteligen går under!

#onlyinsweden
#närärdetnog

Källa: Expressen

2 reaktioner till “Det lågintensiva kriget fortsätter dagligen medan majoriteten av svenska folket blundar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s