Australiens premiärminister uppmanar till eftertanke istället för att sprida skräckpropaganda till barnen

Australiens premiärminister Scott Morrison gör något som vi alla borde kunna kräva av våra ledare – tar ansvar! Vet Stefan Löfvén ens hur det stavas?
 
Istället för att låta sig ryckas med av den upphaussade klimathysterin som råder så varnar Morrison för att sprida onödig ångest och oro bland barn om faran för klimatförändringar samt efterfrågar sammanhang och perspektiv i den ensidiga klimatdebatten.
 
Det finns många experter och forskare nationellt och internationellt som globalt ifrågasätter såväl Greta Thunberg och klimatalarmisterna eftersom de sitter med fakta på hand men inte får komma till tals, men tyvärr får vi inte den bilden till oss i Sverige på grund av media som har gjort det till sin hjärtefråga att sprida desinformation och onödig skräck bland befolkningen. Svensk media borde verkligen ta sig en funderare om vad de håller på med samtidigt som politikerna måste upphöra att jamsa med!
 
Jag läste för övrigt i en norsk tidning nu på morgonen att en retorikexpert jämförde Gretas tal med Martin Luther Kings episka tal ”I have a Dream…”. Det måste vara ett norskt skämt! 😅
 
#geossensansaddebatt
 
scott.jpg

En reaktion till “Australiens premiärminister uppmanar till eftertanke istället för att sprida skräckpropaganda till barnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s