Det finns otaliga anledningar att be för Sverige och folket vars ledare vänt dem ryggen men svenska kyrkan väljer att be för klimatet

Märklig prioritering av svenska kyrkan när Höllvikens församling på fredag ska be utomhus för klimatet. 🙏

Vore det inte mer lämpligt att kyrkan gör en insats och ber för något som människor faktiskt kan påverka? Det hade varit mer trovärdigt att be för Sverige som är på väg att gå under! Be för alla oskyldiga offer som fått sätta livet till på grund av våra fega politikers oförmåga att i decennier våga agera, be för alla anhöriga som förlorat sina barn på grund av det besinningslösa våldet, be för alla våldtäktsoffer och för alla som faller offer för misshandel och grova rån, be för alla flickor och kvinnor som tvingas leva i förtryck på grund av religiösa villfarelser och även för de barn som tvingas gifta sig med gamla gubbar, be för alla pensionärer som är den nya målgruppen för alla neddragningar, be för våra ungdomar som får en undermålig skolgång samt be för att frälsaren är på väg och då menar jag inte Greta Thunberg.

Det finns hundratals anledningar att be för Sverige, men man väljer att be för klimatet, vilket är både skamligt och symptomatiskt för hela svenska kyrkan som tyvärr länge genomsyrats av aktivismverksamhet framför det de egentligen ska bedriva!

#onlyinsweden

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1153553348170784&id=184719065054222

14 reaktioner till “Det finns otaliga anledningar att be för Sverige och folket vars ledare vänt dem ryggen men svenska kyrkan väljer att be för klimatet

 1. Lämna helvetet senast sista oktober då kyrkoåret börjar 1 Nov, och efter det tvingas du vara med ytterligare ett år i Svenska Dyrkan för islam.

  Gilla

  1. Det är gratis att lämna kyrkan och man kan skicka brev till församlingen som man skall underteckna eller så kan man,när man ändå skall in till Systembolaget eller nåt,svänga in om pastorsexpeditionen och begära utträde.Det tar högst en halvtimme och det är en bra timlön.

   Gillad av 1 person

 2. Svenska kyrkan vill ha hit massa flyktingar och ska be för klimatet. På vilket sätt gynnar det klimatet eller människor.
  Gör någon nytta flytta till Afrika och dela ut kondomer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s