Att vänta i timmar på vård är tydligen en ynnest enligt vissa

Vem har inte suttit på Akuten med sina barn i timmar och våndats?! Men enligt Dagens Nyheters ledarskribent Hanna Kjöller ska vi vara tacksamma över de långa väntetiderna eftersom det troligen innebär att barnet inte är särskilt sjukt… 🤪

Hål i huvudet-resonemang? Ja! Det är självklart att vi inte ska acceptera att vården kryper på knäna med extremt långa väntetider inom såväl akutvården som psykvården, cancervården och dessutom de långa operationsköerna tack våra politikers usla beslut i åratal!

Med så höga skatter och med en regering som slår sig för bröstet för att vi är ett av världens bästa länder att bo i ska vi kunna kräva en bättre, mer effektiv samt säkrare vård. Allt handlar om prioriteringar och tyvärr har vi förärats med både en dåvarande och nuvarande regering som prioriterar andra grupper än sina egna medborgare främst, så det finns inte på kartan att vi ska känna tacksamhet över att bli överkörda om och om igen!

Dessutom tar otaliga kriminella individer upp resurserna och blir högprioriterade på grund av skottskador eller knivhuggningar, men det ska vi också vara tacksamma över så klart och regeringen för faktiskt samtal om gängkriminaliteten så snart blir det nog ändring på saker och ting…. säkert!

Att patienter dessutom alltför ofta skickas hem från akuten på grund av att vårdpersonal med bristande erfarenhet missbedömer symptom eller inte hinner genomföra fullgoda undersökningar bidrager inte heller till att man som förälder känner sig tillfreds och tacksam över att vänta i timtal.

Tänk om skribenten istället uppmanat folk att protestera mer och ställa krav så att politikerna till slut måste lyssna?! Nej i landet mellanmjölk ska vi istället vara tacksamma och snällt betala utan att få något tillbaka!

#onlyinsweden

5 reaktioner till “Att vänta i timmar på vård är tydligen en ynnest enligt vissa

  1. Vi måste göra någonting åt det här sinnessjuka landet

    Den fre 20 sep 2019 21:12Jenny Piper skrev:

    > jennypiper6 posted: ”Vem har inte suttit på Akuten med sina barn i timmar > och våndats?! Men enligt Dagens Nyheters ledarskribent Hanna Kjöller ska vi > vara tacksamma över de långa väntetiderna eftersom det troligen innebär att > barnet inte är särskilt sjukt… [image: 🤪]Hål i huvudet-re” >

    Gillad av 1 person

  2. Det här resonemanget som förs på DN i viktiga frågor får en ju att undra ifall det finns smittosamma hjärnsjukdomar på deras redaktioner.Jag är faktiskt seriös i min undran.Det är så horribelt det som kommer från DN så man börjar ju undra.Creutzfeld Yakobs desease kanske? Är det nån som vet ifall hon Köller slänger med kroppen på ett onaturligt sätt?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s