Svensk media behöver ett wake-up call men det lär vänta på sig

Aftonbladet har idag en omröstning om vilken svensk som är mest känd i USA just nu – Greta eller Zlatan. Sanningen är att gemene man i USA aldrig har hört talas om Greta Thunberg, så för att få en rättvis bild skulle man ha genomfört en undersökning bland det amerikanska folket istället för att fråga efter den indoktrinerade läsarskarans åsikt!

Hur länge till ska svensk media rida på Greta-hypen som är gravt överdriven? Så länge det genererar klick så klart och det lär det fortsätta göra eftersom hjärntvätten haft positiv effekt på stora delar av befolkningen. Således win-win för såväl media som alla som profiterar på klimataktivisten!

Nyligen framkom det för övrigt att forskaren Michael Mann, som är en av männen bakom rapporten MBH98 med hockeyklubbsdiagrammet som nästan alla klimatalarmister använder, inte presenterat efterfrågad dokumentation i en rättegång varpå domstolen nu lagt ner målet efter åtta år, vilket indikerar att Mann inte kan verifiera sina påståenden och han får dessutom betala för rättegångskostnaderna. Men sådant här är det självklart knäpptyst om i svensk media.

#onlyinsweden

7 reaktioner till “Svensk media behöver ett wake-up call men det lär vänta på sig

 1. Greta har inte lärt någon något om miljön. Massa ungdomar härmar som de gjorde med att hålla kallt vatten på sig eller så dansade de till men viss musik. Nu valde Greta klimatet som hennes föräldrar försökt få uppmärksamhet i tre år på.
  Och politiker ska visa att de hänger med utan att fatta vad de gör.
  För lika mycket som vi tror på gud tror det ena eller andra om klimatet.
  Men ingen kan med säkerhet veta ens om det går att stoppa eller påverka.
  Om det är försent ska vi sluta leva och deppa ihjäl oss.
  Tycker bara det är löjligt, för det känns som en reklam film till Greta utan någon påverkan på mig eller politikerna
  Bara ett spel .

  Gillad av 1 person

 2. jag kommunicerar en hel del med amerikanare och Greta omnämns ofta ute i världen.

  inte minst av de som förstår att något skumt pågår och att onda makter styr makteliten.

  senaste ”nyheten” om Greta är att hon är på väg till ett möte med Obama, som jag ”av en tillfällighet” råkade lyssna på Herrens Ord om precis, att Obama är kvar och planerar onda saker för att förstöra Amerika i bakgrunden och att de har skaffat sig stora fiender i världen nu.

  Gilla

 3. Läste om hockeyklubbgrafen som var en grav förenkling och att den inte stämmer.
  Tyvärr blir ju en icke emotsagd lögn automatiskt en sanning, och media väljer vad de vill skriva om. Sedan finns ju inte bara svart och vitt, utan hela gråskalan däremellan.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s