Våra grannländers asylmottagande är anpassat efter landets förmåga att hjälpa utan att suga ut medborgarna – meanwhile in Sweden…

När Finlands nya statsbudget står klar visar det sig att Finland nästa år ska ta emot 850(!) kvotflyktingar från Libanon, Turkiet, Kongo, Zambia och Nigeria. Nästkommande år kommer antalet kvotflyktingar variera mellan 850 och 1.050. Även Danmark som tidigare haft totalstopp ska börja ta emot kvotflyktingar.

Med tanke på Sveriges extrema tillstånd som orsakats av decennier av oansvarig migrationspolitik, så hade det inte varit mer än rätt att vi införde asylstopp och bara tog emot några hundra kvotflyktingar per år tills vi rett upp den här röran som politiker i avsaknad av sunt förnuft skapat.

Men istället fortsätter vi med denna galna kräftgång mot avgrunden i oförminskad fart, medan samhällsapparaten faller ihop runt omkring oss.

Antalet asylsökande till Sverige ligger i snitt på ca 500 personer per vecka och antalet beviljade uppehållstillstånd för enbart augusti var 8.965 (vilket är mer än Finland godkände under hela 2017) samt totalt för januari-augusti 80.686 godkända uppehållstillstånd.

Vad är det den svenska regeringen inte förstår?!

#onlyinsweden

Källa: Hufvudstadsbladet

5 reaktioner till “Våra grannländers asylmottagande är anpassat efter landets förmåga att hjälpa utan att suga ut medborgarna – meanwhile in Sweden…

 1. De fatta inte vad är demokrati. Marijoteten av alla Svenska vill ha mindre flyktingar. många är trötta på att bli plundrade, vara föredöme, gå före och tycker vi har betalat ett alldeles för högt pris för vår generositet.
  Hundratusentals människor försörjs av oss och lever lyxliv på vår bekostnad samtidigt som de förstör Sverige.
  Bränner bilar .är kriminella. Klagar , tar över och gjort Sverige till en krigs zon.

  När vi jobbat och slitit var det för att våra barn skulle få ett bättre och tryggare liv inte för att andra människor skulle utnyttja och förstöra våra liv.

  Gilla

 2. Men vi ska väl inte jämföra oss med sådana. Då alla som har ett tak är onda, N….a, F….a och främlingsfi…
  Sverige däremot tillhör de goda. Ironi

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s