Vadå vi har väl inga problem i Sverige att tala om?!

Igår – explosion i centrala Lund där en ung kvinna skadades.

Idag – macheteattack i Varberg där en 19-åring blev huggen i armen och bröstet.

Det här är alltså vad man vaknar till numera i Sverige 2019. Vad väntar imorgon – nya gruppvåldtäkter och bilbränder, kvinnor som mördas på öppen gata eller pensionärer som rånas och misshandlas?

Så här har det alltid varit säger vissa klåpare och skyller på att anmälningsbenägenheten ökat samt deklarerar att man känner sig trygg. Nej, det har det sannerligen inte varit!

Politikerna skyller på att media överdriver bilden av det nya otrygga Sverige samt menar att det är högerpopulister som tar tillfället i akt att sprida en falsk bild i syfte att skrämma människor.

Men det händer ju faktiskt! Ska media ljuga samt sopa problemen under mattan likt våra politiker som ägnat decennier åt just denna sysselsättning och som vi nu ser resultatet av?

Det är makabert att landets justitieminister Morgan Johansson i en tid som denna aktivt förhalar nästa möte om hur man med gemensamma krafter ska sätta in åtgärder mot den utbredda grova kriminaliteten! Det är uppenbart att han tar mycket lätt på problemen och inte förstår allvaret när civila drabbas i allt större utsträckning.

Fortsätter den här utvecklingen så kommer det på sikt att drabba vår turistnäring eftersom Sverige officiellt inte längre kan anses som ett tryggt land att resa i. Men just det, jag glömde att Socialdemokraterna anser att även den nedsvärtade Sverigebilden utomlands är ”högerpopulistisk dynga” och inget att bry sig om.

#detnyasverige

7 reaktioner till “Vadå vi har väl inga problem i Sverige att tala om?!

 1. Nä man börjar ju undra ifall de verkligen ändå faktiskt tycker att lemlästade människor med kanske men för livet eller att bebisar skall få sina mödrar brutalt mördade på öppen gata inte är något problem.Kan man bli så hjärntvättad i sin bubbla? Ja det verkar ju så.
  Nu är det väl så illa att de klamrar sig fast vid makten enbart av rädsla för vad som eventuellt komma skall ifall Säpo-skydd och andra skyddsåtgärder upphör.
  De vet att de riskerar att ställas mot en vägg.

  Gilla

  1. Tilläggas skall att detta har myndigheterna sett och förstått för många år sedan.Länsstyrelserna har ju tex ett ”program” för personalen att hur att hantera folkligt uppror och på senare tid går numera personalen beväpnad eller har åtminstone tillgång till skjutvapen myndigheterna,bland annat då länstyrelserna.Van förstår vad som ev komma skall i form av folkligt uppror och istället för att rapportera uppåt och förbättra slår man nedåt.Histtorien upprepar sig och makten bär inte svärdet förgäves.Hoppas att de en gång tvingas använda sina vapen mot folket.Kulmen och det yttersta beviset på ett totalt misslyckande.

   Gilla

 2. Löfvén gullar med Saudis och går på Kennedybröllop.

  Många i makteliten är Frimurare…..

  Kanske är de med i denna klubb❓❓❓

  Gilla

 3. Det är väl de styrande politikernas ”uppgift” att ge en så positiv bild som möjligt. Annars kan det framstå att de har gjort ett dåligt jobb.
  Det knepiga här är att övriga partier knappt vill kritisera,inte vill överta styret av landet och fixa till det eller att uppgiften är mycket svår..
  En tanke . -Det talades om att en gräns hade passerats när damen med barnet blev skjuten, man kan få intrycket att de som skriver i tidningar och de som bestämmer inte tycker att det är lika illa om och när det skjuts i alla områden, inklusive de utsatta.
  Här kan den påpasslige slå till och med hjälp av alla människors… hävda att det är rasism och dylikt från politiker och media. Kan det vara något?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s