Danskarna redovisar öppet de siffror som den svenska regeringen vill undanhålla för befolkningen – andra generationens invandrare från icke västliga länder är överrepresenterade i brottsstatistiken

Vid Dansk Folkepartis årsmöte i Herning höll Kristian Thulesen ett öppningstal där han avslutade med de senaste siffrorna för kriminaliteten bland invandrare och han konstaterade att det i hög grad är utlänningars kriminalitet som skapar otrygghet i landet, vilket rapporten ”Indvandrere i Danmark i 2018” från Danmarks Statistik visar.

Vad gäller kriminaliteten för 2017 så var den 60% högre bland manliga invandrare och 234% högre hos män i andra generationen med icke västligt ursprung än hela den manliga befolkningen totalt.

Thulesen konstaterade också att statslösa palestinier (kallat libaneser) toppar listan och när de justeras för ålder, är de nästan fyra gånger så kriminella som genomsnittet för män. Detta följs av manliga ättlingar från Somalia, Marocko och Syrien. Det så kallade våldsindexet är 351 för ättlingar från icke-västerländska länder, vilket betyder att ättlingar från dessa länder är 3,5 gånger så våldsamma som befolkningen som helhet. Vad gäller ättlingar från Libanon (statslösa palestinier) har dessa, med justering för ålder, ett index för våldsförbrytelser på 668, vilket är 6,6 gånger så våldsamma som befolkningen som helhet.

Thulesen uttryckte att det är helt galet och att de fyller upp fängelserna. Per den 1 januari i år satt 3.879 personer bakom lås och bom i Danmark, av dessa är 1.021 invandrare eller ättlingar från icke västliga länder, vilket betyder att första och andra generationens invandrare är överrepresenterade med 255% i förhållande till deras faktiska andel i befolkningen. Korrigerar man för att denna folkgrupp är yngre än hela den samlade befolkningen så är det ändå hela 171%.

Mot denna bakgrund vill nu Dansk Folkeparti lägga fram förslag om flera poliser, hårdare straff för invandrare som begår brott samt en snabbare och mer effektiv utvisning av kriminella migranter.

Dessvärre visar en genomgång av dessa data att nästan hälften har danskt medborgarskap och det lär därför bli svårt att genomföra DF:s planer.

Sammantaget var det år 2017 totalt 38.070 män i åldern 15-79 år i de mest kriminella invandrargrupperna och av dessa hade sammanlagt 17.522 fått danskt medborgarskap.

För den som vill ha ytterligare statistik så finns det i artikeln information om hur många män från respektive land som dömts för våldtäkt, mord och rån 2017.

Inga roliga siffror som presenteras och jag vågar knappt tänka på hur det ser ut i Sverige. Det gör heller inte saken bättre att vi i Sverige har ännu dystrare statistik eftersom vi har tagit emot extremt stora mängder med migranter från icke västliga länder. Men tyvärr gör vår regering sitt bästa för att undanhålla denna information samt kostnaderna för kalaset för befolkningen, eftersom man anser att det är irrelevant trots att man helt tappat kontrollen över den eskalerande kriminaliteten och det kokar ute i stugorna. Just därför kan man heller inte angripa problemet på rätt sätt och hitta de rätta lösningarna!

Ytterst beklagligt och jag undrar hur många fler offer regeringen vill ha på sitt redan blodiga samvete?

En dansk som kommenterat artikeln uttrycker det bra:
”Verdens dummeste folk: svenskere.
Verdens næst dummeste folk: nordmænd.
Verdens tredje dummeste folk: danskere.”

#onlyinsweden
#vågavisarättstatistik
#slutastoppahuvudetisanden
#sägsomdetär

https://denkorteavis.dk/2019/thulesen-dahl-advarer-efterkommere-af-libanesere-somaliere-og-marokkanere-er-seks-gange-saa-voldelige-som-befolkningen-som-helhed/?fbclid=IwAR2vsPmycOqCq9eDSf8g3MUQelKpXg2Se1LaHyCFHFK3tgbeZezVFEUF6YE

pack'.jpg

2 reaktioner till “Danskarna redovisar öppet de siffror som den svenska regeringen vill undanhålla för befolkningen – andra generationens invandrare från icke västliga länder är överrepresenterade i brottsstatistiken

  1. Det är en djävla tragedi och ett totalt misslyckande för samhället.Hade man tillåtit en öppen diskussion kring detta så hade kanske aldrig Karolin Hakim dödats eller en kvinna allvarligt skadats i Lund eller eller eller….
    Expo har haft hel fel i sina eventuella analyser men det blir väl så när man lever i en skyddad värld på Södermalm,nolltaxerar men med lägenheter värda åttasiffrigt.Nåja,Expo är inte ensamma.Deras handgågna män och kvinnor har spelat med i farsen.Må de djävlarna känna ånger över vad de ställt till med iom den våta filt de lagt över vår ändå lagstadgade yttrandefrihet.En blomma från Expo på Karolins grav är inte för mycket.
    Sen måste korruption inom de rättsvårdande myndigheterna stoppas.Det är en förutsättning för att anhöriga till offer och gärningsmän skall våga prata.Vittnespaket i all ära men bättre vore att de kände trygghet att berätta och inte rädsla.Där är ett stort och avgörande problem.
    När 8 av 10 över längre tid är människor med invandrarbakgrund och sitter i fängelse inser man att överrepresentationen tom tidvis kan vara total och oändlig.Men som sagt,vill man komma till rätta med det måste man först erkänna att problemen existerar.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s