This is Sweden

Efter att nästan alla riksdagspartier förra veckan samlades för ett möte om hur man ska tackla den eskalerande gängkriminaliteten som slår hårt mot landet och drabbar civila i allt större omfattning, kan man nästan få uppfattningen att regeringen verkar tro att de nu dragit sitt strå till stacken och därför kan sitta lugnt i båten ett tag. Kritiken har dock inte låtit vänta på sig från oppositionen, där exempelvis Moderaterna pekat på att justitieminister Morgan Johansson aktivt drar ut på tiden för nästa uppföljningsmöte. För oss vanliga dödliga framstår det främst som ett stort spel för gallerierna för att invagga medborgarna i en falsk trygghet om att regeringen nu agerar.

Samtidigt fortsätter oroligheterna i landet – med gruppvåldtäkter, våldsamma attacker mot kvinnor på gatorna, minderåriga elever som misshandlar lärare och bär kniv samt dessa förbannade bilbränder och explosioner på gator och torg. Under natten blev till exempel en man i 40-årsåldern upptryckt mot ett träd i Göteborg och rånad av tre män med uppdragna huvor och två män blev knivskurna i centrala Karlskoga. Dessutom brann det i bilar i Linköpingsområdet samtidigt som det smällde utanför en livsmedelsaffär i Lund – en rejäl explosion som skakade flera byggnader i kvarteret och genererade en stor del glassplitter. En ung kvinna i 20-års åldern som råkade passera vid fel tillfälle skadades och låg på gatan med blod i ansiktet. I vanlig ordning har polisen ingen misstänkt och man uttrycker att det är en oroväckande utveckling när det blir personskador. Idag kan man dessutom läsa om att Göteborgspolisens nya uppdrag är att skydda Västtrafiks biljettkontrollanter genom att patrullera spårvagnarna, vilket säger en del.

Det som är mest oroväckande i sammanhanget är att nuvarande regering och även deras företrädare känt till den här utvecklingen i flera år och suttit med fakta på bordet utan att agera. Det är först när det blir personskador och människor dör som de får ändan ur vagnen och så klart lovar de saker som de aldrig kan hålla. Extremt oansvarigt och att man dessutom vägrar ta sitt ansvar för det man varit med och skapat rimmar ännu mer illa!

En intressant jämförelse är klimatfrågan – troligen det mest hypade politikerämnet i historien – där samtliga politiska partier gör sitt yttersta för att visa att de gör insatser för klimatet. Vissa partier, bland annat Vänsterpartiet, har gått så långt att de kräver att man utlyser nödläge i flera svenska städer. Så klimatet, som människan för övrigt inte kan påverka i någon större utsträckning utan det är en förregisserad cirkus utan dess like där vissa gör sig en rejäl hacka, medför således att samtliga partier under bara ett år vänder ut och in på sig för att visa framfötterna samt utlysa nödläge. Men det faktum att landet står i brand, att kriminella gäng tagit över hela kvarter och medborgarnas trygghet är som bortblåst tar man med en klackspark för det handlar om reella problem här och nu vilket är jobbigt för de stackars politikerna att ta tag i. Då finns det varken pengar eller engagemang och att överhuvudtaget prata om undantagstillstånd är en omöjlighet så då är det bättre att försöka skjuta problemen framför sig ytterligare, men klimatet kan man bränna miljarder på och det finns oändliga resurser. Otroligt provocerande!

Självklart ska vi fokusera på att rädda miljön – inte klimatet, men just nu finns det mer prioriterade saker på agendan som man borde göra sitt yttersta för att lösa först och det faktum att man inte lägger manken till är rejält skrämmande och borde vara en väckarklocka för gemene man ute i landet. Hade det varit lite tåga i befolkningen så hade man rest sig som en, begett sig till Rosenbad och krävt regeringens avgång!

Det var för övrigt tidigare i veckan flera demonstrationer i Stockholm i samband med riksdagens öppnande och några få trogna själar protesterade, medan övriga fortsatte intala sig att det händer inte mig och regeringen har kontroll på läget. Så ser det ut tyvärr – landet styrs av egocentriska och giriga politiker utan minsta intresse för att ta sitt ansvar för landet samt dess medborgare, medan den lallande fårskocken till befolkning snällt låter sig vallas än hit och än dit allt enligt en lömsk agenda.

Tyvärr lär vi få fortsätta leva i det här tillståndet ett bra tag eftersom majoriteten av svenska folket fortfarande är för kuvade och för indoktrinerade för att reagera. Dessutom lär det bli värre nu när kommunernas ekonomiska kris blir allt mer synlig samt konsekvenserna därav drabbar medborgarna – främst våra barn och de äldre i den första vågen.

Jag tror att en schweizerost bäst kan illustrera hur landet mår just nu – intakt på vissa ställen men ihålig både här och där, även om de flesta går med skygglappar där man inte vill ta till sig hur den bistra verkligheten ser ut.

#onlyinsweden
#mindresnackmerverkstad
#justdoit

ost

7 reaktioner till “This is Sweden

 1. Franska bönder säger jag bara,det är dags att ta en tunna med 15 kubikmeter svinpiss och gödsla lite utanför valfri politikers ytterdörr.Må de brinna i helvetet!!

  Gilla

   1. Det är ingen som har dött av svinpiss.Uppfriskande för våra politiker kanske? Jag tänker ju inte dränka det djävla packet även om det vore dem väl förtjänt!!

    Gilla

 2. Det var bra formulerat. Jag tycker eller mer befarar att när Morgan Johansson både är integrations och justitieminister så kan det vara en intressekonflikt, att sitta på två stolar, att inte gärna kunna kritisera den andre Morgan J.
  Vad tycker du?

  Gillad av 1 person

 3. Folk börjar bli riktigt jävla arga, en vanlig arg svensk kvinna skrev dessa rader. Jag känner stolthet, för jag skända inte, jag våldtar inte, jag förtrycker inte, jag är en av de sista hedningar, jag viker inte, jag blöder och dör med fanan i hand, jag ser inget fel i och vara patriot, att älska sitt land.

  Idag skulle jag vilja ägna en stund åt att uppmärksamma och hylla en väldigt speciell grupp i samhället som alltför ofta smutskastas, hånas och bespottas i svenska medier.

  Vita, heterosexuella män. 

  Ni är utan tvekan de bästa varelserna på hela jorden.

  Varför? 

  1. Vikingar. Hur kan man inte vara stolt över det?

  2. Intelligens. Ni råkar tillhöra en ras som finns med bland de folkslag som har högst medel IQ världen över. Det blir väldigt tydligt när man ser till kommande punkter i detta inlägg.

  3. Det finns ingen annan ras på detta jordklot vars män kan mäta sig med de vitas skönhet. Det gäller i synnerhet de nordeuropeiska männen. Vackrare män än nordiska vikingar går inte att hitta.

  4. Kvinnosyn. Vita Européer har alltid haft ett försprång vad gäller kvinnors rättigheter. Återigen utmärker sig dock Norden. Visste ni att Sverige var först i hela världen med lagen om kvinnofrid, vilken förbjöd överfall och kidnappning av kvinnor? Straffet för detta var antingen döden eller 40 marks böter. Redan på medeltiden år 1280 stiftades och bekräftades dessa lagar i Alsnö stadga.

  Detta kan jämföras med länder som Saudiarabien, där man år 2016 fortfarande stenar kvinnor till döds efter våldtäkt då det betraktas som sex utanför äktenskapet.

  Det är något för er feminister att bita i nästa gång ni tänker spy galla över de vita männens kvinnosyn. Glöm inte heller bort att privilegier som kvinnlig rösträtt, abort, barnbidrag, arvsrätt och övriga lagar som är till vår fördel enbart existerar på grund av att en man givit oss detta. 

  I Sverige hade vi så kallad fattigvård redan år 1686. Detta går dock inte att jämföras med den moderna svenska välfärsmodellen som trädde i kraft år 1938.

  5. Modern teknologi och medicin. Telefon, kylskåp, datorer och antibiotika är alla exempel på vita mäns uppfinningar. 

  6. Kultur. Vi lever i ett av världens mest högfunktionella kulturer, till största delen skapat, utformat och bevarat av vita män som offrat sina liv för att skydda folk och land från fientliga invällare.

  7. Altruism. Detta är en egenskap som verkligen kännetecknar den vita rasen. Självklart finns det både för och nackdelar med detta. Det ser vi ju inte minst sagt nu när vår förmåga till medkänsla och empati är så pass stark att den utnyttjas för att driva oss mot vår egen undergång.

  8. Djurrätt. Även här är vita samhällen rent generellt överlägsna vad gäller etisk djurhållning. Sverige är ett av de länder som praktiserar världens hårdaste djurskyddslagar. Nationalistiska män är i synnerhet väldigt måna om att värna om och utöka dessa underbara varelsers rättigheter.

  9. Lycka. Detta är visserligen ett ganska personligt skäl till varför jag uppskattar er så mycket som jag gör, men jag känner ändå att det är värt att nämnas. Ni lyckas alltid få mig att dra på smilbanden på ett eller annat sätt. Ni vet hur man visar en kvinna respekt och omtanke, ni är måna om vår trygghet och ni kan offra allt bara för att höra oss skratta. Ni är helt enkelt underbara.

  10.Så, nästa gång det kastas skit på er från alla håll och kanter, kom ihåg att det finns kvinnor som älskar er över allt annat. Stå på er och sluta aldrig med det ni kan bäst – att vara fantastiska

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s