När ska det svenska toppskiktet börja leva som man lär?

I jet-set kretsar känner man uppenbarligen ingen flygskam vilket den belgiska nyhetsartikeln demonstrerar. Det viktigaste är så klart att pöbeln anpassar sig efter klimatalarmismens uppmaningar, medan övriga har frikort!

Nyligen uttalade Greta Thunbergs mor Malena Ernman för övrigt att hon numera tackar nej till många jobb på de internationella scenerna eftersom hon i ett led att stötta dotterns kamp för klimatet inte kan flyga.

Hur vore det om denna faktiska kamp som Sverige säger sig stå bakom faktiskt implementerades i hela samhället så att ministrar, artister och kungahuset föregår med gott exempel? Inga fler statsbesök på andra sidan jordklotet och viktiga möten i FN, EU samt andra instanser får hållas via videolänk. Uppträdanden och konserter kan bara ske inom tågavstånd samt insekter bör bli stående på menyn.

Att leva som man lär borde för övrigt gälla alla länder som går i bräschen för klimatfrågan om man vill framstå som seriösa istället för hycklare. Då hade vi vanliga människor kanske tagit den här farsen på mer allvar! Men det hade självklart inte varit bra för finanserna, det är trots allt pengarna som styr och inte viljan för att rädda klimatet eller miljön.

#levsomnilär
#hycklerietvetingagränser

7 reaktioner till “När ska det svenska toppskiktet börja leva som man lär?

  1. På frågan när? Så kan man lite skämtsamt svara, när helvetet fryser till is och grisar kan flyga. Eller mer troligt när någon typ Janne J står med en mikrofon framför dom, men när han sedan går iväg så…

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s