Gretas ”succé” verkar främst vara en nationell företeelse

Aftonbladet och Expressen gör ett stort nummer av att Sveriges exportsuccé Greta Thunberg rönt stora framgångar vid demonstrationen utanför Vita Huset där jublande anhängare bland annat ska ha skanderat klimataktivistens namn flera gånger.

Med tanke på hennes ”supersuccé” är det konstigt att inte den samlade världspressen höjer Greta till skyarna?! Istället är det främst i Sverige detta lyfts fram och i internationell media är det i vanlig ordning enbart The Guardian och Die Welt som har skrivit om detta. Jag hittar inget om detta ”sprängstoff” ens på de stora amerikanska tidningarnas förstasidor.

Måhända är hypen kring klimatjesus på utdöende och svensk PK-media försöker hålla skenet uppe? Man kan alltid hoppas på att fler fått upp ögonen för att vi blir blåsta, men tack vare effektiv massindoktrinering så lär Sverige garanterat vara sist på den bollen!

Jag har verkligen inget emot Greta som person, utan det är hela cirkusen bakom och alla som skor sig på detta som jag ogillar skarpt samt det faktum att man vägrar lyssna på andra vetenskapliga teorier.

#kämpaföratträddamiljöninteklimatet

4 reaktioner till “Gretas ”succé” verkar främst vara en nationell företeelse

    1. De har troligen fått till sig bakgrunden/helheten och inser att det är effektivast att ignorera, snarare än att bemöta den egentliga problematiken.

      Många, om inte de flesta, av dessa hysteriker är ute efter publicitet, där budskapet är underordnat. Ju mer de uppmärksammas, ju mer trivs de. Om uppmärksamheten uteblir, söker de något annat att tillfredställa sig med. Vad beror detta på? Allt för lite eller allt för mycket uppmärksamhet i hemmet under uppväxten?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s