Bil-bbq har hittat till sydost

Den senaste veckan har det brunnit bilar två gånger i Tomelilla och nu brinner det även mer frekvent i Ystad – senast inatt.

Det är väl härligt att denna nya folkliga företeelse sprider sig som en pest i landet medan polisen står handfallna och människor får se sina egendomar gå upp i rök?!

Men vi får absolut INTE prata om orsakerna till detta fenomen som uppstått under senare år, utan istället kör vi med den svenska standardmetoden – det vill säga att sopa problemen under mattan och låtsas som att det regnar, för ingen vill ju komma med ”högerpopulistiska” utspel!

#onlyinsweden

Källa: Ystads Allehanda

4 reaktioner till “Bil-bbq har hittat till sydost

  1. Fast det kan nog vara några bilbränder i landet där man,i den allmänna förvirringen som råder i Sverige,tänder eld på sin gamla upprostade och svårsålda bil.Min magkänsla säger mig att Centerpartister är överrepresenterade i just bilbränder och ja,bränder öht.Går mjölkpriset ner brinner ett kostall,går vetepriset ner brinner en tröska och går fläskpriser ner brinner en gris.Jag har för mig att en släkting till Annie Lööf som hade svinstall tuttade på och sitter inne.Centerpartister,bedragare hela bunten.

    Gilla

  2. Jenny det var bara en tidsfråga innan vi fick bilbränder med. Det är någon månad sen bil stoppades på Blekegatan där polisen fann sprängmedel! Detta kommer att drabba alla svenska städer

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s