När något är jobbigt att ta tag i klassificerar man det som rasism för att döda eventuell diskussion

Tankesmedjan Tiden med den socialdemokratiska riksdagsledamoten Daniel Färm i spetsen, släppte idag ”Septembermanifestet” vars syfte är att förtydliga och förnya Socialdemokraternas politik. Man föreslår bland annat bibehållen och höjd värnskatt, nytt skolvalssystem, tioårig grundskola, reformera lärarutbildningen, höjd pension, reformerad och förstärkt arbetsförmedling, höjt bistånd, nationellt tiggeriförbud, fler poliser, en kraftfull funktionsrättssatsning, höjd a-kassa, stopp av religiösa friskolor, språkkrav för medborgarskap, asylsökande som fått avslag ska lämna landet, korta vårdköerna och bekämpa psykisk ohälsa samt en hel massa andra saker inom alla områden från miljö till hederskultur.

Många bra punkter som jag gärna hade sett att man implementerade finns med, men när det kommer till punkten som rör migrationspolitik hakade jag upp mig på att man skriver att helt stoppad invandring, bristande nationell solidaritet och krav på återvandring är rasistiskt. Varför då kan man fråga sig? Jo, för sunt förnuft är absolut förbjudet i vänsterkretsar verkar det som och alla politiska förslag som ligger för nära Sverigedemokratisk politik ska stämplas som rasistiska. Skrik rasism så drar alla öronen åt sig och man slipper utveckla ämnet!

Det här är på intet sätt ett isolerat fall, utan jag tycker att politiker överlag är extremt duktiga på att slippa ställas till svars för sina uteblivna krafttag mot den misslyckade migrations- och integrationspolitiken genom att stämpla rasism och nazism över hela ämnet vilket dödar diskussionen rekordsnabbt. Ibland kan man få för sig att de tror att Sverige är det enda landet i världen som är kapabla att ta emot migranter och om vi tillfälligt stänger gränserna för asylinvandring för att vi behöver en respit så har människor helt plötsligt ingen annanstans att ta vägen.

Att behöva gå igenom alla som fått PUT och se vilka som kan tänkas vara utställda på falska premisser är bara så jobbigt och att behöva införa nya regler som säger att alla med TUT måste återvända till sina hemländer när läget stabiliserats i regionen är om möjligt ännu jobbigare för då måste man hantera både vänsteraktivister, humanitära organisationer och medias påtryckningar. Om vi skulle stänga gränserna tillfälligt för att ta hand om de som redan befinner sig i Sverige och reda upp all kaos som man orsakat så skulle hela Sveriges goda namn som den humanitära stormakten gå upp i rök, vilket skulle innebära att vi tappade ansiktet inför till exempel Ungern och andra länder som vi kritiserat när de stramat åt sin migrationspolitik. Nej, det går inte för sig – det är bättre att låtsas som att det regnar och låta flödet av migranter fortsätta samtidigt som bidragsregnet faller över landet i godhetens namn. Det gäller också att deklarera benhårt att allt annat är rasistiskt!

Svenska politiker är helt klart livrädda för att behöva ta i dessa jobbiga frågor och därför går man omkring med sköldar som aktivt utestänger alla former av närmanden till en mer normaliserad politik som landet just nu skriker efter. Svärdet är doppat i frätande ord om rasism och nazism, som man helt säkert vet träffar rätt. Det är sannerligen tur att svenska folket är så lättstyrda och villigt öppnar plånboken för allt och alla, varför denna fars lär fortgå i ytterligare några år.

Den dagen kommer att komma när rasist- och nazistepitet inte längre skrämmer folk och då kommer den politiska adeln att stå helt nakna utan hållbara argument!

#onlyinsweden
#rasisterochhögerextremisterärviallihopasomvågarifrågasätta

Septembermanifestet: Våra idéer i relation till januariavtalet

6 reaktioner till “När något är jobbigt att ta tag i klassificerar man det som rasism för att döda eventuell diskussion

 1. En ärligare och öppnare diskussion om sakernas tillstånd är nog av nöden påkallat. Särskilt om man tar med Stefans många uttalanden om helt oacceptabelt.
  Om nu inte avsikten är att försämra landet så mycket så att inget försvar behövs då inget land överhuvudtaget vill invadera detta land. Typ förstöra det helt.

  Gillad av 1 person

 2. Ifall man funderar en kort stund så är det inte riktigt klokt att folk inte skall kunna berätta om de problem som finns i samhället.Jag jobbade i tolv år på ett ställe där man tydligt kunde se vart samhället barkade,medveten om att det var risk att ens öppet mumla en bokstav om det gick jag med i ett sverigevänligt forum för att få ur mig frustration.När chefen ringde och upplyste om att journalister ringt och ställt frågor anade jag ändå inte vad som komma skulle.Jag,jag,en helt vanlig människa utan politiska kopplingar men med relevanta åsikter drabbades orimligt hårt.Skitstövlar från Expo stod och väntade på mig och fotograferade mig,lokala kräk från Ystad och Tomelilla sneakade sig in i mitt hem och snokade.Man undrar ju vad de förväntade sig att finna?posters på Adolf Hitler? Att man ägnar sådan kraft på en helt vanlig människa är ofattbart.Jag har slutat att berätta det för sk.”vanligt folk” för de skrattar bara och säger att jag hittar på och att vanliga människor som jag är inte är så intressanta.De har helt fel,Expo arbetar på alla fronter och på alla nivåer med åsiktsförtryck. Må det djävla packet brinna i helvetet säger jag.Må de må dåligt så länge de lever.

  Gillad av 1 person

  1. Intressant i sammanhanget var att ett gäng muslimer på arbetsplatsen såg och förstod vad som hände och att det var kroknäsor som var drivande i åsiktsförföljelsen.De kan lukta sig till förföljelse tydligen och exempelvis en palestinier berättade att hon aldrig haft någon barndom,alltid förföljd av samma folkslag som överallt utmärker,på gott och ont.Hade jag velat så hade jag välkomnats till den muslimska familjen och idag varit en konvertit.Så jobbar muslimerna med försök till inkludering medan judarna kör med von oben och kör med exludering.Jag berättar detta för att visa att muslimerna kommer att ta över här.”Kom till oss ifall du behöver hjälp”var den palestinska,muslimska kvinnans uttryckilga ord till mig.Hmm,vet inte ifall det kändes så trösterikt varken då eller nu men väldigt intressant i sammanhanget måste jag säga.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s