Svenska politiker vill bara omge sig med Ja-sägare och meningsmotståndare som försöker föra sansade diskussioner bannlyser man

Jag borde sluta kommentera på politikers Facebook-sidor och diskutera med meningsmotståndare från vänstern eftersom det bara slutar med att jag blir arg och exkluderad. Även fast jag inte är SD-anhängare så har jag de senaste dagarna varit upprörd över att SD som enda parti inte bjudits in till de partiöverskridande samtalen för att de anses vara ”rasister” i ett parti med ”nazistiska” rötter. Det är principen som jag stör mig på och jag har ifrågasatt och kritiserat så det står härliga till och lyckats bli blockerad av två politiker inom loppet av några dagar.

Först var det vänsterpartiets Linda Snecker Westerlund som blockerade mig och tog bort tråden där jag ifrågasatte varför SD var rasister och nu ikväll var det justitieminister Morgan Johanssons tur att trycka på blockera-knappen för att effektivt tysta en ettrig meningsmotståndare. Först tog han bort min kommentar där jag kritiserade regeringen för deras beslut att utesluta ett folkvalt parti från viktiga samtal och när jag ifrågasatte varför han tog bort kommentarer så togs även det bort. Jag diskuterade samtidigt i flera undertrådar med vänsterpartister och socialdemokrater, där jag bland annat påpekade att S hade nazistiska rötter samt länkade till undersökningar i Sverige och Norge som påvisar att andra generationens invandrare har större fallenhet för att begå brott än sina föräldrar. Överlag var det normala diskussioner utan hat eller påhopp, men rätt som det var blev jag blockerad vilket troligen kan ha att göra med att jag i en undertråd frågade minister Johansson varför SD är rasister och nazister. Det är tydligen den absolut sämsta frågan man kan ställa till en riksdagspolitiker! Moderaternas Tobias Billström blockerade mig redan förra året på grund av SD-relaterade kommentarer, så det är dock inte bara på vänstersidan man hittar dessa ryggradslösa politiker som inte vågar bemöta väljarna på korrekt sätt.

Alltså vad är det för fega politiker vi har i det här landet? Det är skrämmande! Toppskiktet vill helt klart bara omge sig med Ja-sägare och så fort någon kritiserar, ifrågasätter eller länkar till obekväma fakta så plockas man bort. Det är en förfärlig utveckling med censur och tystnadskultur som Johansson går i bräschen för!

Jag ska helt enkelt strunta i allt hädanefter – låt de skjuta bäst de vill i storstadsregionerna, låt bilar brinna och hus explodera, låt våldtäkter och mord stå som spön i backen, låt de misshandla och råna oskyldiga, låt stenarna regna över blåljuspersonalen, låt samtliga kommuner gå bankrutt, låt lågkonjunkturen komma, låt extremismen blomma ut på allvar och låt Turkiet göra verklighet av sitt hot att öppna porten till Europa så kan EU:s ledare stå där med byxorna neddragna! Låt det komma bara och låt landet brinna!

När röken har skingrat sig, kanske vi är redo att bygga upp något nytt igen. Innan dess är allt bara ett spel för gallerierna där de olika partierna tävlar om att ta politiska poäng och kampen består främst av vem som kan ljuga bäst. Alla som inte håller med får rätt omgående munkavle på ett eller annat sätt ty indoktrineringen måste fortsätta i evigheternas evighet!

#onlyinsweden
#fegapolitikerärdetsistavibehöver
#vågatadebatten

mr burn

11 reaktioner till “Svenska politiker vill bara omge sig med Ja-sägare och meningsmotståndare som försöker föra sansade diskussioner bannlyser man

 1. England är också illa ute och av liknande skäl. Jag tror att både Bert i Skara och Henrik Jönsson är kunniga och ser i princip helheten.
  Om man håller på med ett gigantiskt samhällsexpriment så bör man ha stenkoll på situationen, och det tvivlar jag på att man har.

  Gillad av 1 person

 2. Tiden rinner ut för de mörka krafterna och företrädare för den vansinniga immigrationspolitiken blir alltmer desperata i sina försök att mörka sina illvilliga avsikter vilket medför att alltfler människor börjar undra vad som pågår, dvs uppvaknandet, inför den förödelse som drabbar Sverige och även andra länder, snabbas på och deras tid är snart ute!!!

  Gillad av 1 person

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi på ULSANS är än så länge endast blockade av två personer vad vi vet.
  En centerpartist som var informatör och en person som tydligen ”herr” Löfvén har som ”rådgivare”.
  Vi anser att det är politikers skyldighet att bete sig på ett korrekt sätt mot samtliga väljare inkluderar givetvis de med en annan åsikt, de är av oss alla betalda av skattemedel.
  Att som minister blockera är höjden av arrogans.

  Gilla

 4. Bättre fly än illa fäkta säger jag.Skaffa ett bankkonto i ett stabilt land och sakta men säkert skaffa sig en annan plats att leva på.Det land som jag närmast kommer att tänka på är Polen.Säga vad man vill om kommunismen men den bevarade de gamla östländerna åtminstone etniskt homogena.Minns att det på ett forum ställdes frågan vilket man föredrog,okontrollerad invandring eller kommunism och mitt svar blev att en heterogen befolkning och därmed splittrad går aldrig att återställa men en diktatur kan störtas.Jag hade rätt,Polen har rest sig ur misär och en någorlunda etniskt homogen befolkning reser sig igen.Forna Jugoslavien är ett skräckexempel på hur det kan gå ifall flera etniciteter skall samsas,det går inte och etnisk rensning tycks i dessa fall oundviklig.Tragiskt hur våra djävla kräk till politiker på alla nivåer inte har lärt ett skit av historien.

  Gillad av 1 person

 5. Om man ständigt och jämt påstår att det mesta i Sverige är fel, tokigt, oroligt, hemskt etc,

  och lika ofta påstår att man Inte sympatiserar med Sverige Demokraterna,

  så skulle jag vilja veta vad man tycker, som är bra…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s