Invandrarkillar i Berlin kallade kvinnlig busschaufför för hora och krävde att hon skulle ta på sig slöja

I söndags eftermiddag körde en buss genom stadsdelen Köpenick i Berlin när en grupp pojkar i 16-18 årsåldern med icke tysk härkomst klev ombord. De började ropa skällsord mot de andra passagerarna och vandalisera bussen. Sedan tog de av sig sina T-shirts och satt med bar överkropp.
 
Den kvinnliga busschauffören bad dem då att ta på sig på överkroppen, men det ska enligt polisen ha fått de unga invandrarkillarna att ropa hora till henne. Men inte nog med det, inför ett ögonvittne sade de åt den kvinnliga chauffören att ta på sig slöja, som kvinnor skall göra enligt islamiska regler. Killarna fortsatte sedan med att försöka vandalisera bussinredningen, bland annat genom att en av dem hamrade med knytnäven mot ett av bussfönstren. Därefter flydde dem innan polisen anlände till platsen.
 
Att unga män mitt i Europa börjar ställa krav på att människor ska underkasta sig islamiska regler är tyvärr inte längre helt ovanligt och vissa påstår att de försöker genomföra en islamisk kolonisering av det omgivande samhället utanför deras eget parallellsamhälle.
 
Jag tänker inte ta ställning till det, utan konstaterar bara att saker och ting håller på att gå överstyr – inte bara i Sverige utan runt omkring hela kontinenten. Minst problem har Visegradsländerna och öststaterna som har valt att avstå från massmigrationen som hotar att förgöra Europa. Vi andra får snällt bita ihop medan naiva vänsterkrafter skjuter oss i sank. I det här landet har vi som bekant inte ens kommit så långt att vi kan erkänna att den oansvariga invandringen skapat rejäla problem.
 
 
buss.jpg

3 reaktioner till “Invandrarkillar i Berlin kallade kvinnlig busschaufför för hora och krävde att hon skulle ta på sig slöja

  1. Att dom kommer hit och ställer krav att vi ska leva som dom, är fullständigt barockt. De visar ingen som helst hänsyn, utan tycker att vi är otrogna hundar som kan dödas hur som helst!
    Tack Löfvén, Lööf och Reinfeldt, där ni sitter i era väl skyddade bostäder?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s