Socialdemokraterna går emot sitt eget helgon med sin nya ideologi

1979 skrev Olof Palme en riksdagsmotion om invandring som helt går emot Socialdemokraternas ideologi anno 2019.

Palme fastslår bland annat att invandringen måste anpassas till samhällets möjligheter att ge invandrare arbete, bostad
och social omvårdnad på samma villkor som den övriga befolkningen – vilket förutsätter en planerad invandringspolitik eftersom en invandring utanför samhällets
kontroll ytterst kommer att drabba invandrarna själva.

Något annat i motionen som är intressant och som kan kopplas till dagens aktuella debatt om gängkriminalitet och utanförskap, är att Palme redan i slutet av 1970-talet såg stora problem med den stora invandringen av Syrianer och Assyrier som koncentrerades till Södertälje. Palme pekade på problemet med att placera alla invandrare på samma ställe, särskilt när det råder rivalitet och konflikter mellan grupperna. Han menade dessutom att invandrare som tidigare flyttat till andra kommuner sedermera återvänt till Södertälje och att koncentrationen av assyrier/syrianer till en kommun består samt att den okontrollerade invandringen inte har kunnat stoppas.

Här har vi således pudelns kärna som sedan dess byggts på i decennier fram till idag tack vare våra syltryggar till politiker – från höger till vänster – som stoppat huvudet i sanden i alltför många år av rädsla för att stöta sig med invandrargrupper.

Istället för att ta sitt ansvar och dra i nödbromsen när problemet uppstod, har man genom sin brist på kurage och strävan efter maktfullkomlighet sett till att bunta ihop alldeles för många människor från olika länder i särskilda områden och sett till att dessa hamnar i utanförskap. Detta har i sin tur genererat nya generationer av frustrerade ungdomar som löper amok utan tyglar samtidigt som många invandrare dessutom tagit med sig sina konflikter från hemlandet, vilka kan fortsätta frodas här i generationer framåt genom diverse kriminella klaner.

Lägg därtill ett kuvat folk som under en längre tid ser hur välfärden sakta men säkert nedmonteras eftersom det saknas pengar, medan det finns pengar i överflöd till vissa grupper som aldrig arbetat en dag av sina liv i Sverige, så har vi en härdsmälta som heter duga med polarisering, främlingsfientlighet och ett ökat politikerförakt som följd.

Notera att jag inte påstår att invandrare överlag är kriminella upprorsmakare – det finns många som anpassat sig bra och gör rätt för sig – utan det handlar om enskilda individer som tyvärr utgör en växande okontrollerad massa.

Eftersom varken den rödgröna regeringen eller deras borgerliga företrädare velat erkänna sitt misslyckande, har man istället drivit på den galna politik som lett oss fram till den kris vi nu står inför genom diverse verkningslösa insatser i form av dialog och vänliga poliser samt så klart otaliga falska politiker som genom åren lovat mer än de kan hålla.

Hade Socialdemokraterna av idag drivit samma linje som deras eget helgon Palme en gång i tiden förespråkade, så hade de aldrig allierat sig med partier som MP, V och C som förespråkar såväl öppna gränser som öppna hjärtan-politik utan eftertanke på vare sig kostnader eller konsekvenser för medborgarna och de nyanlända när resurserna inte räcker till.

Det är skamligt och bedrövligt att man medvetet kör en blomstrande demokrati i botten på det här sättet och ersätter det med en ojämställd demokratur vars ekonomi är som ett blödande sår, vilket kommer att belasta generationer framöver! Det är inte utan skäl man ställer sig frågan vad i helskotta som hände på vägen?

Det är många politiker som borde ställas inför riksrätt i det här landet, det är en sak som är klar.

#avgåregeringen
#detnyasverige
#geossärligapolitikermedryggrad
#återinförtjänstemannaansvar

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/om-invandrarpolitiken_G3021030

4 reaktioner till “Socialdemokraterna går emot sitt eget helgon med sin nya ideologi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s