Regeringen har tappat kontrollen och förstår inte att Sverige befinner sig i ett krisläge där gängen äger gatorna och rättsväsendet saknar resurser

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ger en känga till regeringen efter att ha exkluderats från samtalen om gängkriminalitet som inleds idag. Han har så klart helt rätt när han proklamerar att regeringen struntar i en miljon väljare och att övriga partier i åratal aktivt har slagit dövörat till åt partiets förslag till åtgärder som hade kunnat få effekt om de implementerats.

Ett utdrag från artikeln:

”Sverigedemokraterna har sedan många år tillbaka en arsenal av förslag på effektiva åtgärder som är redo att sjösättas här och nu.

Bland dessa finns möjlighet att införa tillfälliga utegångsförbud nattetid, hårdare straff, övervägande om att sätta in militären vid upploppsliknade situationer, utökade möjligheter till kameraövervakning, slumpvisa visitationer.

Det finns mycket vi hade kunnat bidra med i samtal med övriga partier, men tyvärr har (S) valt en annan väg. Man har valt exkluderingsspåret. De som ytterst förlorar på detta är det svenska folket, som förväntar sig att landets folkvalda faktiskt tar ansvar för de problem som finns.

Sverigedemokraterna är den politiska kraft som på allvar kan vända utvecklingen i Sverige. Vi har noterat, kritiserat, och protesterat mot vartenda felsteg ni gjort, i drygt trettio år. Och det är något vi kommer att fortsätta med.

Det är dags att sluta skylla på omständigheterna, att sluta skylla ifrån sig. De senaste åren utgör ett kvitto på att er politik har visat sig utgöra problemet – inte lösningen. Låt oss nu som vuxna människor sätta oss ned och resonera oss fram till konkret handling. Sverige förtjänar, och kan, bättre.”

#avgåregeringen
#onlyinsweden

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/mRpkpg/lofven-struntar-i-en-miljon-valjare

5 reaktioner till “Regeringen har tappat kontrollen och förstår inte att Sverige befinner sig i ett krisläge där gängen äger gatorna och rättsväsendet saknar resurser

 1. Låt de köra på så blir det inbördeskrig det gillar 7-klövern! Sen bygga upp de som återstår av landet Sverige!

  Gilla

 2. Det är nog väldigt svårt att säga emot, men jag tror att förklaringen kan vara politisk.
  Det ska bli både intressant och skrämmande om och hur det här ska kunna lösas. En sak torde vara säker i alla fall, det blir verkligen inte lätt.

  Gillad av 1 person

  1. Att låta samma klantskallar som skapat skiten, sedan låta samma klantskallar lösa problemen är väl lika smart som att rösta på något av 7-klövern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s