Låt Sverige vara ett kalifat för en dag

Nu när det är höst så drar olika verksamheter igång sina aktiviteter och det erbjuds möjlighet för såväl barn som vuxna att vissa dagar ”prova-på” allt från dans och språk till drejning. Det slog mig således att vi även borde ha några ”prova-på-dagar” för ett muslimskt kalifat eftersom det är så många som eftersträvar detta här i landet – politiker, journalister, feminister och politiskt korrekta medborgare för att nämna några.
 
Sverige är i dagsläget uppdelat i två läger vad gäller den pågående islamiseringen som sakta men säkert breder ut sig i samhället tack vare politiker med brist på kurage – de som är för och välkomnar såväl kvinnoförtryck, böneutrop, religiösa symboler i skolan och sharialagar samt de som insett vartåt det barkar och gör allt för att dra i handbromsen. Låt oss således testa att leva som en islamistisk republik i några dagar och se vad gemene man tycker efteråt. Det ska självklart gälla i alla samhällsskikt samt myndighetsinrättningar och innefatta även samtliga politiker!
 
Det vore ytterst intressant att se om de som idag anser att det vore kränkande att förbjuda slöja på barn i skola och förskola samt införa burkaförbud på allmän plats, håller fast vid den tanken när de tvingas iklä sina egna döttrar en hijab i några dagar samtidigt som kvinnorna själva måste iklä sig såväl slöja samt heltäckande klädsel så fort de lämnar bostaden och de kan inte gå någonstans utan manlig eskort. Kvinnor och män kan inte ta varandra i hand när de ska hälsa, de får inte bada tillsammans eller sitta tillsammans på restauranger och andra offentliga inrättningar. Pojkar och flickor kan inte ha samma klassrum, de kan inte sitta tillsammans på bussen, inte äta lunch samtidigt och absolut inte ha idrott eller simundervisning tillsammans. Dessutom måste det finnas separata toaletter för män och kvinnor på arbetsplatserna och i skolan. Shariapoliser kommer patrullera gator och villakvarter där den som spelar musik, dansar, dricker alkohol, bryter mot klädkoderna eller på annat sätt uppför sig på ett sätt som förolämpar läran åker in i kurran. Alla måste även be minst tre gånger om dagen i könsseparerade rum eller moskéer. Är man gay, bisexuell eller jude bör man dölja detta om man inte vill riskera att bli hårt straffad eller i värsta fall utkastad från ett hustak.
 
Efter dessa tre dagar lär det nog bli ett helt annat ljud i skällan i såväl Rosenbad som hos majoriteten av svenska folket. Kanske är det läge att efteråt reflektera över om det varit så sunt att understödja nya moskéer med radikal islam som inriktning och som även fungerar som rekryteringsplats för nya jihadister, vilket framförallt Socialdemokraterna ägnat sig åt de senaste åren. Efter tre dagar i ett tält och huckle kanske även de mest inbitna fejkfeministerna inser att de är helt ute och cyklar när de förespråkar att förbud är fel väg att gå. Överlag vore det en nyttig lektion i vad som väntar i framtiden om man låter den nuvarande situationen eskalera ytterligare utan att införa restriktioner!
 
Självklart är det en överdriven bild som jag målat upp och givetvis är inte alla muslimer radikala islamister – tvärtom, men när vi har en så pass stor del av extremister i landet som utgör ett hot mot rikets säkerhet samt alla med egna ögon kan se att vi är på väg åt fel håll i vardagen med stora kliv bort från jämställdhet mellan könen samt allas lika värde på grund av naiva politiker som inte sätter gränser, måste svenska folket vakna upp och kräva att våra politiker agerar! Allt annat är oansvarigt – särskilt gentemot våra barn och barnbarn som kommer att få leva under väldigt annorlunda förhållanden om vi inte gör något innan det är försent och vi förvandlas till nordens första kalifat på riktigt.
 
#stoppaislamiseringen
#återskapadetsekulariseradesverige
prova.jpg

7 reaktioner till “Låt Sverige vara ett kalifat för en dag

  1. Hej. För turboeffekt föreslår jag att alla islam-vurmare flygs till Somalia & Afghanistan med sina familjer och där sprids ut (familjevis) bland lokalbefolkningen i byar, små samt större städer. Där får de sedan stanna så länge de vill men minst en vecka, nej en månad krävs nog med tanke på tjockskalligheten hos de berörda. Bara så får de verkligen uppleva vad islam leder till i ett land utan enorma oljetillgångar, vilket är enda skälet till att ex.vis Saudi inte är på exakt samma nivå som Somalia m.fl. Det är f.ö. västerlänningar som får Saudi m.fl. Opec-länder att fungera alls.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s