Endast partier med rätt värdegrund är välkomna att deltaga i samtalen om gängkriminalitet enligt Miljöpartiet

Jag var irriterad redan innan jag började läsa nyheter på grund av fyra förkylda barn som har taggarna utåt och inte blev det bättre av att läsa Miljöpartiets språkrör Per Bolunds försvarstal samt motivering till varför SD inte får deltaga i samtalen om gängkriminalitet som startar imorgon.

-”Jag tror det är viktigt, för att den här typen av samtal ska leda fram till ett resultat, att det finns en tillit mellan dem som för samtalen. SD deltog till exempel inte i terrorsamtalen heller och de samtalen ledde fram till konkreta åtgärder i ganska bred samsyn. Vi tycker det är bättre att partier som har någorlunda gemensam värdegrund sätter sig ned och försöker hitta lösningar. Jag tycker att det är ett problem med ett parti som hela tiden lyfter fram en enda lösning som svar på alla frågor. Det verkar som att Sverigedemokraterna tycker att minskad invandring är det heliga receptet som kommer att lösa alla samhällsproblem. Vi tror det är betydligt mer mångfacetterade lösningar som behövs.”

Ja där hör ni gott folk – Sverigedemokraterna har inte rätt värdegrund och därför är de inte välkomna! Om någon undrar vad rätt värdegrund innebär för att kvalificera sig, så är det krav på öppna gränser, fri amnesti till alla migranter och friår på skattebetalarnas bekostnad. Men det absolut viktigaste av allt när det handlar om värdegrunden är att man vad som än händer inte får peka ut den oansvariga migrationspolitiken eller den misslyckade integrationspolitiken som bedrivits i decennier som mest trolig orsak till landets största problem!

Det är svårt att hålla sig för skratt när Bolund försöker låta stursk och ansvarsfull….”Vi behöver komma till handling, det är oacceptabelt med den utveckling vi ser i dag med skjutvapenvåld och sprängningar som sker i våra bostadsområden. De kriminella ska inte kunna tro att de bestämmer i samhället utan det är samhället som bestämmer över dem.”

För sent herr Bolund – gängen har sedan länge visat vem det är som bestämmer här och det är inte den rödgröna så kallade regeringen!

Men det är ingen fara på torpet för nu tar S, MP och V täten som första klassens mobbare samtidigt som man påstår sig ha problemet klart för sig – förebyggande arbete, bekämpa segregation, bättre skolor och förstärkt socialtjänst… yada yada. Fler armband, terapi och korvgrillning med andra ord!

#wehearditallbefore
#onlyinsweden
#sverigesminstapartistyrlandet

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/OpqVRw/per-bolund-sager-nej-till-sverigedemokraterna-i-gangsamtalen?fbclid=IwAR11KbzlOnIvLd5fYU0IRgEzVkdq1SZS7IYa9ZXanwis1e5gQ4fzls8yFX8

mp

8 reaktioner till “Endast partier med rätt värdegrund är välkomna att deltaga i samtalen om gängkriminalitet enligt Miljöpartiet

   1. Tänkte väl det. Så typiskt av Mp anklaga dem för att inte delta i samtalen trots att de visste att de inte ens var inbjudna. Så kan man plantera lögner i huvudet på vanligt fårk.

    Gillad av 1 person

 1. Sd är de ända som har någon värdegrund att prata om svenskarna först, alla de andra partierna är ju totalt blinda och hjärndöda.
  Det kommer bli massa prat och dyra förhandlingar som kommer göra Sverige ännu sämre. Utan resultat för det är 30år försent och politikerna vågar inte utvisa kriminella.n
  Det blir mer pengar till kriminella

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s