Vi lever i helt olika världar och det är en obehaglig insikt

Det är lördag och jag är barnfri några timmar till. Jag borde sova ut och vakna upp som en ny människa, men det är varmt, en galen kråka för liv utanför och jag börjar istället tänka på landet som snart går förlorat. Mina barn går fortfarande i låg- och mellanstadiet, men om bara några år ska de två äldsta möta världen som tonåringar med allt vad det innebär och när Sverige sakta men säkert frätes sönder inifrån med en extrem otrygghet som följd tack vare lama politiker, förblir jag sömnlös när jag tänker på hur svenska folket aktivt låter landet falla i händerna på korrupta politiker samt kriminella klaner.

Igår skrev jag ett frustrerat inlägg där jag ifrågasatte varför så många svenska kvinnor överlag är emot ett förbud mot slöja på barn och istället förespråkar att det är frivilligt samt att barnen mycket väl kan komma att frigöra sig själva tack vare stöd och information från skolvärlden. Idag frågar jag mig istället uppbragt varför så många svenska män och kvinnor verkar tycka att de problem vi har i Sverige är ”hanterbara” och att vi inte behöver sätta in några drastiska åtgärder för att klämma åt roten till det onda.

Under gårdagen skrev både S, C och L om försvarsuppgörelsen (dock oklart hur det ska finansieras) samtidigt som Stefan Löfvén efter kvinnomorden i veckan som gick toppade det med ännu en text som lovar mer än han kan leverera.

Jag har de senaste dagarna ifrågasatt hos Annie Lööf, Nyamko Sabuni och Löfvén om man nu kommer att tillse att militären kommer understödja polisen i de särskilt utsatta områdena samt vid gränsstationerna, där vi har stora problem med personalbrist vilket lett till att vi i realiteten inte har några fungerande gränskontroller. Givetvis har jag inte fått något svar från stormogulerna, men däremot tyckte andra supportrar till och undrade om jag var vid mina sinnens fulla bruk när jag pratade om undantagstillstånd, utegångsförbud samt militär närvaro i våra ghetton, vilket för dessa människor är helt otänkbart. Man tycker istället att vi ska tillsätta mer starka förebilder i ”orten” och arbeta med samtal samt förebyggande arbeten. Typ det vi gjort de senaste 20 åren, vilket lett oss dit där vi är idag!

Jag brukar överlag inte kommentera på Expressen och Aftonbladets debattinlägg, men den senaste veckan har det varit så knasiga åsikter som förts fram att jag inte kunnat låta bli och det är en väckarklocka om något med alla dessa män och kvinnor som sympatiserar med Socialdemokraterna och tycker den kära regeringen Löfvén gör ett förträffligt jobb genom att ta ansvar för landet samt alla Miljöpartister som inte alls tycker att vi står på gränsen till anarki och dessutom anser att partiet bidragit till att strama åt migrationspolitiken.

Vi har alltså en stor grupp med män och kvinnor i det här landet som lever i total förnekelse! De anser inte att problemet med den grova kriminaliteten är något att hetsa upp sig för och de ser inte hur massmigrationen suger ut landet samt dess invånare. Det är skrämmande att så många människor är så indoktrinerade att de vad som än händer fortsätter leva i villfarelsen att det händer inte mig där jag bor, utan det är ett litet isolerat problem som polisen hanterar så gott de kan och nu när Löfvén lovar att tillsätta fler poliser samt höja straffen på sikt så kommer allt ordna sig. De förstår heller inte att kommunerna är bankrutt och att vi alla kommer att få betala det höga priset som åratal av oansvarig migrationspolitik fört med sig och fortsätter föra med sig! De ser inte heller att majoriteten av de som kommer till Sverige inte längre är flyktingar utan ekonomiska migranter och de tror på fullaste allvar att vi gör en humanitär insats.

Det är då man inser att landet är kört! Vi befolkas av så många nötter att det är lekande lätt för regeringen att styra dem precis åt rätt håll. Decennier av hjärntvätt har gett resultat och man fortsätter indoktrinera våra barn i skolan och förskolor så frågan är hur vi någonsin ska få rätsida på landet igen? Jag börjar förlora hoppet ärligt talat. Hade det varit val imorgon så är jag övertygad om att vi hade fått samma resultat som i förra valet och S hade suttit säkert i fyra år till. Med all denna valboskap som man importerar samt ger allt vad de önskar och mer därtill så är makten säkrad i decennier framöver. När vi dessutom har en kontrollerad opposition som absolut inte har stake nog att förändra på saker och ting förutom några fina ord på pappret så inser man att de som flyttar gör helt rätt för här finns inget mer att hämta!

Det är nyttigt att lämna högerbubblan ibland och se hur människor resonerar i allmänhet för vi inbillar oss ibland att vi gör skillnad och bryter barriärer, vilket inte är helt sant eftersom vi enbart riktar oss till likasinnade. Men det är förödande för ens framtidstro när man inser hur illa det egentligen är ställt med befolkningen samt vilken enorm uppförsbacke som ligger framför oss.

Hoppet om att rädda landet är som sagt inte i sikte just nu, men det finns en sak som kan ändra spelplanen. Som bekant har det startats ett nytt muslimskt parti ”Nyans”, eller Sveriges första islamistiska parti som vissa benämner det och ett annat muslimskt parti ligger i startgroparna. Lagom till nästa val, såvida inte något drastiskt händer som medför ett hett efterlängtat nyval, så kommer vi således att ha två etablerade muslimska partier som kämpar om väljarnas röster. Med förra valets klanröstning i gott minne, är det självklart att dessa partier kommer att bli ett reellt hot mot såväl S, C och MP, där främst S sitter stabilt vid makten tack vare sitt avtal med Sveriges Muslimska Råd från 1999, som banat väg för Muslimska Brödraskapets etablering i maktens korridorer.

Många ser dessa två partier som det värsta som kan hända Sverige, medan jag tycker det ska bli intressant att se vad som kommer att ske – det kan nämligen vara ett potentiellt ljus i mörkret och det enda sättet att sätta stopp för Socialdemokraternas stående prenumeration på regeringsposten när vi saknar en kraftfull opposition. Sedan kan det så klart föra med sig andra otrevligheter på sikt, men den risken får man ta i och med den höga insatsen som består av vårt fädernesland som vi inte vill överlämna i befintligt tillstånd till våra efterträdare.

Jag ser faktiskt fram mot nästa val – oavsett om det blir 2022 eller tidigare – då spelplanen helt plötsligt kan ritas om och partier som idag inte skulle ta i varandra med tång helt plötsligt kan tvingas samarbeta. Där är mitt tunna halmstrå just nu, för man måste ha en liten gnutta hopp kvar att leva på i väntan på att svenska folket ska falla som käglor när lågkonjunkturen sveper in över landet och den grova brottsligheten spränger de ihåliga barriärerna och sipprar ut över hela riket, för att sedan resa sig igen och förhoppningsvis bygga nytt!

idiot.jpg

3 reaktioner till “Vi lever i helt olika världar och det är en obehaglig insikt

  1. Det man kallar ”de särskilt utsatta områdena” är inget annat än nationer av annorlunda etniska importerade grupper inom Sverige, det är etniska minoriteter, och de kommer för all framtid att bestå så. Vi behöver ett nytt politisk system som är anpassat till att fungera i dagens otaliga mängd av etniska minoriteter, av vilka svenskarna snart kommer att bli en minoritet. Ett system som tvingar politiker att samarbeta.

    Gilla

  2. Min värsta mardröm inför nästa val är att sjuklövern lägger sig platt för de två nya partierna bara för att motarbeta SD. Självklart utan att inse att det skulle innebära deras (och vår) egen undergång på sikt. Vår demokrati kommer att användas för att göra slut på demokratin. Det har redan börjat vilket både DÖ och JÖK kan vittna om. Stackars oss.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s