Hur mår egentligen Greta själv mitt i masshysterin?

Det går inte att läsa en svensk mainstream tidning idag utan att man frontar Greta Thunbergs klimatprotest i New York tillsammans med hundratals ungdomar. Man får nästan känslan av att vi har att göra med en världsstjärna i samma kaliber som Ariana Grande eller Justin Bieber och att Gretas namn är på allas läppar.

Så är det dock inte kan jag verifiera efter att ha läst igenom internationell media. Förutom svenska tidningar är det enbart den brittiska tidningen The Guardian och tyska Die Welt som har en artikel om detta på huvudsidan – inte ens amerikanska tidningar verkar uppmärksamma det.

Det är således uppenbart att det handlar om en indoktrineringskampanj i Sverige för att mana på svenska folket att ansluta sig till sekten som hyllar Eko-Greta och vägrar lyssna på andra vetenskapliga teorier!

Men hur mår egentligen Greta själv? När jag tittade på den här videon från dagens protester (se länk nedan) så ser hon verkligen inte ut att må särskilt bra. Visserligen lider hon säkert av jetlag och resultatet av två veckor på havet, men glädjen över att ha nått sitt delmål lyser inte i ögonen direkt utan det påminner mer om panikångest.

Jag ogillar starkt att så många profiterar på denna 16-åriga flicka med helt andra agendor än klimatkamp. Visst ska man låta sina barn få leva sin dröm, men det är enligt mitt tycke även lite oansvarigt av föräldrarna att utsätta ett barn som i grunden inte är helt mentalt stabil för denna masshysteri som skapats – kommer hon palla trycket? Man får hoppas att team Greta låter henne gå ut bakvägen om hon får nog och drar i handbromsen!

are you.jpg

 

 

 

 

2 reaktioner till “Hur mår egentligen Greta själv mitt i masshysterin?

  1. Jävligt obehagligt att utnyttja ett barn på detta viset. Tycker hon ser mest förvirrad ut på videon, och verkar vara i en annan värld (vilket hon troligtvis är…)

    Gillad av 1 person

  2. När det väl skjunker in att hon blivit utnyttjad och inte mycket av det hon framfört är verklighetsbaserat, så är risken stor att det slår tillbaka hårt för henne. Det bör finnas någon i närheten när det sker …

    Dock lär hon inte lida av någon jetlag, då sådan uppstår när man rör sig snabbt över tidszoner och tvingas ändra dygnsrytmen därefter.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s