Hur kan kvinnor motsätta sig ett förbud och påstå att små barn ska frigöra sig själva?

På väg till jobbet stannade jag vid ett övergångsställe för att släppa över en spenslig flicka i 8-års åldern. Det är redan 20 grader varmt men flickan var iförd heltäckande klädsel och insvept i en svart stor slöja.

Att små barns rättigheter ska åsidosättas för att främja föräldrarnas religionsfrihet är alltså vad man propagerar för i Sverige – bedrövligt och varje gång jag ser dessa flickor sticker det till i hjärtat!

För mig är det obegripligt att så många svenska kvinnor är emot ett förbud och istället menar att dessa förtryckta små flickor ska frigöra sig själva genom informationsarbete från skolorna.

Varför reagerar inte dessa kvinnor som är emot ett slöjförbud på barn på att det handlar om förtryck som är riktat mot det kvinnliga könet? Hade muslimska män gått omkring i heltäckande klädsel och turban så hade man troligen inte reagerat på samma sätt, men så är verkligen inte fallet utan pojkar och män får gå klädda precis som de behagar, t.ex. i shorts och linne nu när det är varmt. Varför accepterar vi att man gör skillnad på kön och varför är det sådan het potatis att stå upp för barns rätt till frihet? Ytterst beklagligt att Sverige fegar ur på det här sättet när vi är i behov av symbolpolitik!

Vi lever i en märklig tid och strävan efter att vara politiskt korrekt i kombination med rädslan för att trampa religiösa grupper på tårna har gått rejält överstyr!

#onlyinsweden
#detnyasverige
#förbjudslöjapåbarn
#låtallafåkännavindenblåsagenomhåret

5 reaktioner till “Hur kan kvinnor motsätta sig ett förbud och påstå att små barn ska frigöra sig själva?

 1. Vänsterblocket är rädda om den nya väljarbasen nu när dom sviker arbetarna, därför kryper man för islamister och utesluter de som tänker annorlunda. Se vad som hände med Kakabahve, vänsterpartiets enda klara röst om hedersförtryck

  Gillad av 1 person

  1. (S) har alltid arbetat så. Man köper röster, betalningen sker i form av mer bidrag och förmåner skickligt riktade mot väljargruppen. Just nu importerar man stora mängder röstboskap, och utlovar mer betalning om dom röstar ”rätt”.

   Gillad av 1 person

 2. Jag har uppskattat storleken på dina öron till över medel.Du är definitivt ett partiledarämne.Jag kan bli partistrateg och partiloggan föreslår jag bli två öron och partislogan ”jag lyssnar på folket”.
  Friskt vågar är hälften vunnet och bättre en chans på miljonen än ingen alls.Jag citerar min träningsapp som så uppmuntrande säger ”you can do it” You can do it!
  Ha en fin och bra helg!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s