Eko-Greta borde sopa framför egen dörr innan hon yttrar sig

Igår kväll anlände klimatsektens eget mirakel Greta Thunberg till New York och möttes enligt svensk media av tusentals jublande fans som gjorde handhjärtan och höll upp skyltar med texter som ”Greta we love you”. På bilderna ser det snarare ut som några hundra anhängare och det verkade inte vara någon kravallpolis på plats för att hålla folkmassan stången.

Under pressträffen uppmanade Greta USA:s president Donald Trump att lyssna till vetenskapen. Det är andra gången som hon motsäger sig själv! Hon och hennes gelikar lyssnar nämligen själva inte på vetenskapen, som presenterar många teorier som är värda att lyssna på. Om hon hade gjort som hon själv förespråkar och lyft fram alla fakta på bordet från olika forskare med bred vetenskaplig expertis så hade hon haft min respekt, men nu blir det bara fullkomligen farsartat och den unga damen borde städa framför sin egen dörr innan hon yttrar sig!

Det är för övrigt noterbart att intresset från internationell media att följa hennes ankomst live igår kväll inte var världsomvälvande, utan begränsad till tysk, amerikansk, spansk, norsk, italiensk samt en brittisk tidning (Guardian). Månne har hjälteglorian hamnat lite snett när allt fler insett att det hela hamnar om en extremt väloljad och uppbackad indoktrineringskampanj som saknar reell fakta att luta sig mot när man skrapar lite på ytan, men det lär Team Greta snart åtgärda när PR-maskineriet återigen drar igång på allvar och vår tids Messias ska intaga FN.

Snart ska den nya besättningen som flygit till New York för att segla båten tillbaka till Sverige gå ombord, medan delar av nuvarande besättning ska flyga hem – men det var ingen som under presskonferensen ställde obekväma frågor om hur detta påverkar Gretas klimatvänliga resa.

#klimathyckleri

Bildkälla: Expressen

4 reaktioner till “Eko-Greta borde sopa framför egen dörr innan hon yttrar sig

 1. Jag mår illa… Det finns alltså vuxna personer med makt och inflytande som avsiktligt jamsar med i detta bedrövliga och avskyvärda spektakel och som därmed sätter hela samhällens och länders framtid på spel? De tar utan att blinka våra barns framtid framtid från dom.

  Gillad av 2 personer

  1. Det är just bland de som har makt och inflytande man finner de som avsiktligt använder detta som en avledning av uppmärksamheten från de verkliga problemen, som massinvandring, mord, våld, folkbyte, osv. Notera att alldeles efter att kvinna som höll barnet när hon sköts så gick Lööf ut med ett uttalande att ”Vi behöver skärpt miljöpolitik”, metoden är att flytta all uppmärksamhet från det verkliga problemet till något som bara avleder och tar upp tid och krafter men inte leder någonvart. Det är så både politiker och personer med ”makt och inflytande” arbetar. Metoden har sina rötter i militär strategi och metoder som Josef Goebbels utvecklade.

   Gillad av 1 person

 2. Under pressträffen uppmanade Greta USA:s president Donald Trump att lyssna till vetenskapen.

  Det gjorde han redan ett antal år innan han blev övertalad att ställa upp i presidentvalet. Han twittrade rätt intensivt om uppenbara fel, som ‘experterna’ förmedlade.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s