Det är uppenbart att majoriteten av de svenska partierna inte har för avsikt att arbeta aktivt för att krossa hederskulturen

Vänsterpartiet bekänner idag färg genom att peta Amineh Kakabaveh, partiets främsta förespråkare mot religiös extremism och hederskultur, på mycket vaga grunder.

Det är uppenbart att det är på grund av att hon är en obekväm röst som vägrar räta in sig i ledet och det är inte första gången V försöker göra sig av med Kakabaveh.

Att många andra politiker som tidigare kämpat mot kvinnoförtryck och hederskultur, till exempel Juno Blom och Gulan Avci, inte hörs lika mycket i debatten är ett tecken på att partipiskan tvingat in dem i ledet. I S har vi Nalin Pekgul och Carina Hägg som tidigare petats och S-politikern Maria Alias har vittnat om hur hon utsatts för mobbning. Även drevet mot ”Soffan” kan inkluderas. Hanif Balis petning härom veckan ska heller icke förglömmas.

Att man överlag aktivt tystar de få röster som vågar opponera sig mot islamismen som allt mer breder ut sig i samhället tyder på en trend och självklart handlar det om tryck uppifrån.

Skamligt att svensk politik är så rutten! Jag hoppas samtliga partiledningar är medvetna om att ni driver oss väljare i famnen på partier som SD, AfS och MED!

#sommanbäddarfårmanligga
#onlyinsweden
#backahanif
#backaamine

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/8mv1qG/kakabaveh-ingen-har-pratat-med-mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s