Våra politiker har gjort det som krävs av dem och agerat gråterskor – nu vänder vi blad

Gårdagens fruktansvärda avrättning av en kvinna i Malmö var det värsta som har hänt på länge och för en gångs skull stod politikereliten i kö för att fördöma dådet. Till och med de två vapendragarna Löfvén och Johansson tog bladet från munnen. Men nu är det en ny dag och vi vänder blad – livet går vidare för vissa av oss, medan andra har ett stort öppet sår att bearbeta.
Vår regering har inga som helst planer på att erkänna sitt misslyckande och avgå, lika lite som oppositionen är redo att avsätta regeringen och ta makten. Överlag handlar det bara om fina ord vid rätt ögonblick som låter bra i väljarnas öron, sedan fortsätter livet sin gilla gång som om inget har hänt. Nästa gång kanske det är ett barn som avrättas på öppen gata, men det har ingen betydelse för ingen i maktposition är beredd att göra det som krävs!
Idag väntar nya explosioner, mordbränder, bilbränder, knivhuggningar, skottlossningar och våldtäkter – det har redan skett två knivhuggningar i Akalla och en troligen anlagd storbrand pågår i Rinkeby, medan det brann i bilar i Linköping igår kväll. I söndags natt skedde också en våldtäkt och ett grovt våldtäktsförsök. Hela tiden nya saker, men det är bara när det sker något riktigt allvarligt som våra makthavare agerar tillfälliga gråterskor.
Det är bedrövligt att Sverige blivit så pass otryggt och att våra styrande inte gör mer än säger några väl valda ord när det krävs! Många säger att det pågår ett lågintensivt krig och jag är snart böjd att hålla med.
Det jag blir mest upprörd över är handfallenheten från de ansvariga i det här landet som saknar kurage och vett att agera. De vänder ryggen åt befolkningen när vi står mitt i kaos som orsakats av deras usla politiska val sedan decennier tillbaka. Det framstår som att de som styr Sverige kan agera precis hur som helst utan att behöva ta ansvar för sina gärningar. Hade det varit ett privat bolag så hade hela ledningen kickats för länge sedan, men nu tillåts de få sitta kvar som om inget hänt och dessutom få extremt hög lön för den misär som de orsakar landet – helt obegripligt!
Men så är det när landet består av ett folk som hellre lever i filterbubblor och förnekelse än att acceptera att landet befinner sig i ett allvarligt tillstånd där medborgarnas säkerhet inte längre kan garanteras. För oss som har förstått är den stora oron vad som ska bli av våra barn och barnbarn när vi går en mycket oviss framtid till mötes med lågkonjunktur, anarki och ett fortsatt stort hot mot rikets säkerhet.
Således ställs i vanlig ordning inga ansvariga mot väggen i Sverige – varken av svenska folket eller media. Istället gör vi som vi alltid har gjort och intalar oss att det inte händer här, att regeringen vet vad de gör, att vi har det bra i Sverige med bästa sjukvården och skolan samt att vi gör en stor insats som den humanitära stormakten vi är!
#detnyasverige
#onlyinsweden
#avgåregeringen
#dethänderintemig
page

6 reaktioner till “Våra politiker har gjort det som krävs av dem och agerat gråterskor – nu vänder vi blad

 1. ”Avskyvärda monster” sa´lille Morgan och vad Röven sa´vet jag ej. Men dessa ord fanns inte med, när dubbelmordet på IKEA inträffat, och inga andra ord heller….
  Förmodligen beroende på, att där var offren Svenskar, och i Malmö ett ”hedermord” på en stackars Invandarkvinna.

  Gilla

 2. De svenska kulturen är att man alltid har gjort sitt bästa. Även när man inte gör något. Och som straff får våra politiker är nytt jobb med högre lön.
  Så om folk mördas och svenskarnas alla pengar och frihet försvinner stör inte dem, de får ett bättre jobb med höga avgånglöner. Aldrig förlorar politiker, men varenda svensk i landet har förlorat det som anses det friheten och tryggheten.

  Vår frihet och trygghet har man gett till mördarna och garanterat en 5 miljons villa.
  Svenska politiker kommer i historieböckerna beskrivas som världens största finansiärer av mördare.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s