Svenska folket saknar överlag kamplust och så länge vi ger vårt tysta stöd till det nya Sverige så bidrager vi till fördärvet

Sveriges tillstånd påminner allt mer om en infekterad varböld som bara fortsätter växa och alla pratar om det – på arbetet, på träningen, i affären, på middagar och så klart i hemmets lugna vrå, där de flesta är överens om att något är ruttet i Sverige – men att gå från tanke till handling är inte aktuellt än på länge. Man ägnar en stund åt att diskutera gårdagens ”händelser” – igår innefattade det som bekant en förfärlig avrättning av en mor med sitt barn i famnen och alla är helt överens om att det är en ohållbar situation och att ”något” måste göras, men att regeringen tyvärr är fullkomligt inkompetenta så inget lär ske så länge de sitter vid maktens grytor. Sedan blir det en jobbig tystnad och man byter helt sonika samtalsämne och börjar pratar om något annat, som till exempel vad man ska göra i helgen.
 
Där står vi – ett uppbragt folk som är nära kokpunkten, men ingen som egentligen vet vad man ska göra åt situationen. Man fortsätter gå till jobbet och betala skatt, man läser och förfasas över såväl den ökande brottsligheten som de förljugna politikernas brist på åtgärder, man ser hur skolan förfaller och vården numera är ett skämt samtidigt som extremismen och religionsyttringar breder ut sig i samhället. Det spelar dock ingen som helst roll att landet är på väg käpprätt åt helvete och att det kvittar om vi ens har ett land kvar att lämna över till våra barnbarn när de vuxit upp, för man intalar sig att det händer inte där jag bor och det drabbar varken mig eller de mina – dessutom påstår regeringen att de ska reda upp situationen och det känns trots allt betryggande.
 
Det finns helt enkelt ingen kämpaglöd överhuvudtaget hos majoriteten av befolkningen och att det enbart är det kuvade folket som kan störta överheten är inget som man ens tänker på, utan istället förlitar man sig på att någon annan ska ordna upp problemen. Under tiden är man villig att leva vidare i otrygghet och se på när landet sakta men säkert demoleras, för snart vänder det nog. Men de som hoppas på att Mr Fix ska komma som en räddande ängel kan känna sig blåsta för här finns ingen hjälte som rider in i slutet och gör allting gott!
 
Det räcker att scrolla igenom kommentarerna på Stefan Löfvéns facebookinlägg  idag angående Malmö-attacken i Ribersborg för att inse att det är skrämmande många som är så indoktrinerade att det kvittar vad som händer med landet. De tror verkligen på fullaste allvar att Socialdemokraterna tillsammans med Miljönissarna och kappvändarna i C och L har läget under kontroll! Landsfadern har talat så nu finns det inte någon anledning till oro verkar folk tro – obegripligt att de med facit i hand inte ser hur det har gått med dessa tomma löften de senaste åren!
 
Men folk tänker inte framåt, de vågar inte ifrågasätta eller söka upp information och de orkar inte heller värdera partiernas prestationer genom åren, utan de vill bara ha en quick fix så att de kan fortsätta med sina liv i lugn och ro. Fredagsmys, en öl och Netflix så är saken biff!
 
Det är väl självklart att våra styrande inte har för avsikt att ändra på något, för de behöver inte – svenska folket, det vill säga den lallande fårskocken, är lättstyrd och gör inte mycket väsen av sig ty sådan är den svenska folksjälen numera. Det är väl tur att Eko-Greta snart anländer New York så att media återigen kan fokusera på klimathysterin och vi medborgare  kan förkovra oss i klimatalarmism och glömma alla nationella problem som hotar att förgöra oss inifrån!
#onlyinsweden
lion

4 reaktioner till “Svenska folket saknar överlag kamplust och så länge vi ger vårt tysta stöd till det nya Sverige så bidrager vi till fördärvet

 1. Det är fruktansvärt alla man talar med är fly förbannade och säger att politikerna är totalt kom flötet. Sen säger man att det inte är någon idé för man blir stämplad som rasist.
  Stämplingen av att bli kallad för rasist är ju nazisternas redskap att skrämma folk till tystnad.
  Men vad är det för farligt alla människor som nekar flyktingarna en penna blir kallade rasister.
  Bättre bli kallad rasist än att vara finansiär av terrorgrupper och andra kriminella nätverk som svenska staten är.
  Om vi inte haft ett korrupt rättväsende så skulle politiker och myndighetspersoner varit i fängelse.
  Flyktingarna som tar sig till Sverige inte alla av godo. Många flyr sina hemländer pga kriminalitet och att då ge dom
  Asyl är fruktansvärt vidrigt.

  Gillad av 1 person

  1. Det är tyvärr sant. Sverige har byggt en internationellt rykte att vara en skyddad fristat för kriminella, terrorister, terroristsympatisörer och terroristfinansiärer. Till Sverige kan dom komma helt fritt utan att ens behöva identifiera sig, och staten skyddar dom och deras verksamhet som ”flyktingar”. Dom kan vila upp, får gratis eller billig medicins och psykologisk vård, och dessutom avlönas dom med skattemedel som ”bidrag”. Därtill skyddar MSM och statliga media deras verkliga syfte med propaganda.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s