Nordens Libanon fortsätter leverera – regeringen borde erkänna sitt misslyckande och avgå

Ingen har väl undgått den tragiska nyheten med kvinnan i Malmö som under förmiddagen träffades i tinningen av ett skott när hon var ute med sin bebis och sin förmodade partner. Enligt polisen var skottet troligen avsett för mannen men råkade istället träffa kvinnan – således har Sverige fått ännu ett civilt offer i en av alla otaliga skottlossningar som förpestar landet medan ansvariga ministrar tittar åt andra hållet och håller tand för tunga.

Sverige har aldrig varit tryggare brukar Löfvén intyga med ett leende på läpparna, men efter det här borde de flesta medborgare inse att vi bor i ett mycket otryggt land som vissa numera med rätta kallar för Nordens Libanon, eftersom vi är på väg från en sekulär demokrati rätt mot ett förestående inbördeskrig.

När ett lands regering har tappat kontrollen över kriminaliteten och blåljuspersonal knappt kan sätta sin fot i de särskilt utsatta områdena utan att riskera livhanken i riktade attacker så finns det bara två alternativ att tillgå – antingen sätter man in det tunga artilleriet samt ger polisen mer befogenheter att agera, eller så inser man sina begränsningar och avgår.

Regeringen Löfvén väljer dock ett tredje alternativ – bättre fly än illa fäkta i form av strutsmetoden, där man sticker huvudet i sanden och väntar på ett mirakel som aldrig kommer att komma.

EDIT: Nu har det framkommit att kvinnan dog och ett litet barn har förlorat en förälder – fruktansvärt!

#onlyinsweden
#avgåregeringen

Bildkälla: Aftonbladet

5 reaktioner till “Nordens Libanon fortsätter leverera – regeringen borde erkänna sitt misslyckande och avgå

  1. Det är ytterst inte bara en fråga om att erkänna, utan en fråga om att åtgärda. Xinjiang var för några år sedan just precis som Malmö. Lösningen blev att systematiskt leta rätt på alla dessa våldsverkare och terrorister, utvisa de som inte hörde hemma i landet och internera resten INNAN dom ges tillfälle att praktisera sitt våld och död. Sverige gör tvärt om. Man vänta tills någon är död eller lemlästad, då står de politiker som är ytters ansvariga och vrider händerna och talar om hemska dåd som gråtare eller gråterskor. Ompröva alla svenska medborgarskap som delats ut till ofta helt anonyma, utvisa de som har visat att de inte hör hemma i Sverige, internera de som finns kvar, om det finns några kvar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s