Det är viktigare att förlöjliga USA:s president än att skriva om riktiga nyheter

Även Svenska Dagbladet misslyckas med att göra sitt jobb och förmedla nyheter av intresse för svenska folket. Till exempel har vi en lågkonjunktur på ingång, vi har kommuner som blöder ymnigt ekonomiskt och en grov kriminalitet som regeringen tappat kontrollen över samtidigt som man ämnar fortsätta sin oansvariga migrationspolitik som demolerar landet, för att nämna en bråkdel av de utmaningar som landet står inför.

Men det är viktigare att lägga fokus på att håna USA:s president Donald Trump så fort tillfälle ges, som nu när man förstorar upp något som han antagligen yppat i skämtsam ton på ett möte och gör det till en nyhet där artikelförfattaren tydligen tror att vi är mer än dumma! Man ser även på bildvalet vad man är ute efter.

”För att skydda USA mot orkaner har Donald Trump flera gånger bett tjänstemän att undersöka möjligheten att använda kärnvapen.

Det rapporterar Axios som hänvisar till källor som har deltagit vid möten där förfrågan kommit upp.

Vid en informationsgenomgång i Vita Huset om en orkan ska den amerikanska presidenten ha sagt: ” Jag har det, jag har det. Varför atombombar vi dem inte?” Trumps förslag var att släppa bomben i orkanens öga efter att den börjat röra sig över Atlanten.”

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Det är viktigare att förlöjliga USA:s president än att skriva om riktiga nyheter

 1. En del personer har problem med självkänslan och finner ingen annan lösning än att försöka hävda sig på andras bekostnad. Intressant blir det, när det sprider sig till att bli en kollektiv epidemi …

  Gillad av 2 personer

 2. Allt det visar att Trump är lite bakom när det gäller realiteter, och han är inte ensam, långtifrån. En vanligt åskväder utöser en energi på sådär 1,700 Terajoule under en timma. Joule är en mått på energi likt KWh. Atombomben över Hiroshima var på 67 Terajoule. Alltså ett enda vanligt entimmes åskväder motsvarar 25 Hiroshima atombomber. En orkan producerar 1 * (15 nollor) joule varenda timma och kan hålla på veckor. Iden är ungefär lika vansinnig som på 50 talet när journalister skrämde upp allmänheten med att atombomber kunde skjuta iväg jorden ut ur solsystemet. Vi är precis mitt uppe en linkande idioti, att vi skall kunna reglera klimatet genom att sluta flyga.

  Gillad av 1 person

 3. Mycket finns det som är fruktansvärt fel här. Så all energi och ork lägger man att peka finger åt USA.
  Men där går det bra.
  Trump blev vald av folk.
  Folket röst är det viktigaste i en demokrati.
  Men den svenska regeringen blev inte vald av folket utan är en konstilatio som politikerna satt ihop.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s