Tystnaden från såväl regeringen som vissa oppositionspartier säger en del om läget som Sverige befinner sig i

Trots att regeringen gör sitt yttersta för att bibehålla bilden av att allt är bra, så befinner sig Sverige just nu i ett allvarligt läge och det syns både på de blödande kommunerna samt den skenande kriminaliteten som belastar samhället enormt. De flesta man pratar med är förvånade över att tystnaden från regeringen är så kompakt i en tid när landet skriker efter ett rakryggat politiskt ledarskap. Floskler som ”det finns ingen anledning till oro då vi har läget under kontroll” eller ”vi ska sätta hårt mot hårt och knäcka gängen” har spelat ut sin roll för länge sedan och de flesta medborgare har insett att våra makthavare helt enkelt har tappat kontrollen.

Troligen har man inget att säga eftersom man insett att hela situationen har urartat, varför det är bäst att hålla låg profil och avvakta tills stormen förhoppningsvis blåst över. Ett önsketänkande för den perfekta stormen har bara börjat!

Det är dock inte bara regeringen som är tyst för även om såväl Moderaterna som Kristdemokraterna gjort en del utspel så håller Sverigedemokraterna däremot tand för tunga, vilket också är anmärkningsvärt. Anledningen till det är dock enkel – de behöver inte anstränga sig för att prestera något eftersom övriga partier gör arbetet åt dem genom sin ytterst oansvariga politik. Faktum är att de i nästa valrörelse inte kommer att behöva göra särskilt mycket väsen av sig eftersom manegen återigen är rejält krattad genom otaliga klavertramp från övriga. Dessutom kommer man lagom till valet att ha en helt ny väljarbas – alla invandrare som etablerat sig i landet och nu ser alla nyanlända som roffar åt sig av kakan som blir allt mindre.

Tänker övriga partier överhuvudtaget på hur de genom att hela tiden blint trampa på i samma hjulspår ger SD en massa fördelar? Tyvärr tror jag att tänkande politiker är en bristvara i det här landet, där regeringen och dess stödpartier utmärker sig extra mycket. Det verkar som att man är livrädd för att ta steget ut från ledet och börja tänka självständigt genom att använda sitt sunda förnuft och detta är framförallt koncentrerat till de olika partiledningarna som vägrar byta fot trots att de har partirepresentanter med råg i ryggen.

Det kvittar dock hur mycket det sprängs, skjuts, våldtagas, bränns bilar, rånas, misshandlas och vandaliseras – vår regering kommer inte att våga göra det som krävs! Häromdagen fick den första civilpersonen sätta livet till i bilbrandskaoset, men det är inget som uppmärksammats varken av ansvariga ministrar eller media och det är väl bara en tidsfråga innan vi får civil offer i dessa otaliga explosioner som man verkar ta med en axelryckning.

Istället fokuserar man på att gå Miljöpartiet till mötes med friår och stopp för kärnkraft så att makten förblir säkrad samtidigt som man förväntar sig att svenska folket ska slanta upp det som krävs för att hålla luftslottet intakt ytterligare en tid, trots att det läcker rejält nu och såväl finanserna som människors välvilja håller på att gå upp i rök!

#onlyinsweden
#tystnadenfrånregeringenärkompakt
#alltärlugnt

allt är bra

2 reaktioner till “Tystnaden från såväl regeringen som vissa oppositionspartier säger en del om läget som Sverige befinner sig i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s