Attackerna mot blåljuspersonalen fortsätter i oförminskad styrka

Förra veckan råkade Nyköpingspolisen ut för stenkastning när de kom till ett av de mer utsatta områdena i distriktet där det nyligen skett skottlossning, vilket föranledde ett Facebookinlägg där man uppmanade till att inte kasta sten på blåljuspersonal och skrev att även poliser är människor som vill komma hem efter avslutat pass.

Men i natt var det dags igen och idag skriver Aftonbladet om upploppet i Brandkärr i Nyköping där polisen ryckte ut på ett larm, men möttes av ett gäng på 15-20 personer som kastade sten och brände bildäck. Den första patrullen fick backa undan och begära förstärkning. Ett tiotal polispatruller var kvar hela natten.

Det här hade ALDRIG accepterats i ett annat land, men i Sverige får blåljuspersonalen helt enkelt stå ut eftersom vi saknar en handfast ledare som kan kliva in och reda upp situationen. Fy för den lede att vi har ett så svagt politiskt ledarskap i det här landet att de hellre stoppar huvudet i sanden istället för att stå upp för blåljuspersonalen som med livet som insats försöker göra det bästa av situationen trots brist på resurser och befogenheter – dessutom för en usel lön!

Det är nästan så att man börjar hoppas på att militären ska göra en kupp och ta över landet. Dock är väl risken för det minimal med tanke på att vi knappt har något försvar att tala om, vilket vi också kan tacka våra briljanta politiker för.

Igår återvände Morgan Johansson till verkligheten efter några dagar på Harpsund, så låt oss avvakta några timmar så får vi säkert ett kraftfullt uttalande från herr minister, som kommer att sätta in det tunga artilleriet… *LOL*

#lastnightinsweden
#Morganhallåhallåhallå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s