Sverige har under årets första sju månader delat ut 36.312 medborgarskap och 87.000 väntar just nu på besked på sin ansökan – i jämförelse med Danmark får man dåndimpen

Kommer du från Afrika och vill bo i Europa så ta dig till Sverige och få medborgarskap så får du därmed fri inresa till Danmark och resten av EU skriver den danska tidningen Den Korte Avis idag.

Man kritiserar att Sverige delar ut medborgarskap som om det vore godis och alla invandrare som under årets första sju månader har fått medborgarskap motsvarar så många medborgarskap som Danmark delar ut under sex års tid.

36.312 medborgarskap har delats ut i Sverige under årets första sju månader och samtidigt väntar 87.000 på att få sina ansökningar behandlade.

Danmark har i jämförelse delat ut 36.083 medborgarskap de senaste sex åren från 2012 till 2018. Samma period fick 313.005 personer medborgarskap i Sverige!

Till skillnad från Danmark är det inte särskilt svårt att få medborgarskap i Sverige som varken har språktest eller kunskapstest. Det enda man behöver uppfylla är att man ska kunna legitimera sig, vara över 18 år och som flykting eller statslös bott i Sverige i minst fyra år. Det är framförallt syrier och somalier som toppar listan i Sverige över de som ansöker om medborgarskap.

12.205 personer har sökt asyl i Sverige i loppet av årets första sju månader samtidigt som 14.065 asylsökande fått uppehållstillstånd. I Danmark rör det sig om 913 personer som fått uppehållstillstånd under samma period.

I Sverige väntar 15.567 asylsökande för tillfället på att få sin sak avgjord, medan det i Danmark rör sig om 1.210 personer.

Jag får huvudvärk av att se dessa sjuka siffror – särskilt i jämförelse med Danmarks. Varför är det så förbannat svårt för svenska politiker och framförallt regeringen att tänka med huvudet?!

#onlyinsweden
#skickasvenskariksdagspolitikerpåkurstilldanmark

https://denkorteavis.dk/2019/sverige-asyl-amok-har-alene-i-aar-uddelt-langt-over-tredive-tusinde-statsborgerskaber-og-modtaget-et-hav-af-asylansoegere/

sverige

6 reaktioner till “Sverige har under årets första sju månader delat ut 36.312 medborgarskap och 87.000 väntar just nu på besked på sin ansökan – i jämförelse med Danmark får man dåndimpen

 1. Varför? Jo det beror förstås på att våra svenska politiker och dess hantlangare (byråkraterna) befinner sig på samma låga intelligensnivå som den boskap de beredvilligt importerar från valfritt menaland en masse. Samtidigt som den överväldigande majoriteten röstat för just detta. Snacka om att hur lätt det är att förvrida huvudet på den röstberättigande dysfunktionella befolkningen som stoppat huvudet i sanden. Vad ska vi göra åt detta? Revolution är för helvete det enda som återstår. Nya teser måste spikas upp på landets kyrkportar och huvuden måste börja rulla…

  Gillad av 1 person

  1. Personligen tror jag inte det rör sig om ”intelligens” utan samma slags masspsykos som skapar grupperingar, sekter eller kulter som The Branch Davidians (Koresh vid Wako). Sekter och kulter gömmer sig ofta som religioner, vilket gör att dom skyddas, men själv undrar jag ofta om inte både nazismen, kommunismen, socialismen och socialdemokratin kan räknas in under beteckningen. Det finns en vidskeplig tro av religiös karaktär som ingen, eller få, ens vågar ifrågasätta, och de som gör det stämplas omedelbart som rasister, fascister, fientliga, osv. Sverige behöver en ny kultur baserad på pragmatik och reell verklighet.

   Gillad av 2 personer

  2. Den till dumhetens gräns snälla och godtrogna majoriteten har hittills röstat pk men i senaste valet var det på håret. Om inte C och L förrått borgerligheten och gjort gemensam sak med SD istf S och Mp hade mycket varit annorlunda idag. Frågan är hur det blir efter nästa val. Om vi får in två islamiska partier (JaSin och det nystartade Nyans som Ledarsidorna skriver om idag) kommer de att svälja många av de röster som hittills gått till S, Mp och V. Det kan bli knäcken för S och det låter ju bra till en början men antag att den nuvarande sjuklövern bestämmer sig för att samarbeta med de nya partierna om de får riksdagsplatser så är vi riktigt illa ute.
   Ledarsidornas artikel: https://ledarsidorna.se/plus/yuksels-parti-tro-och-solidaritets-draksadd-blommar-ut/

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s