Crash Boom Bang

Ännu en explosion någonstans i Sverige, denna gång i stadsdelen Bergsjön i Göteborg där något uppges ha exploderat utomhus vid en bod på torget. Nu inväntar man nationella bombskyddet som ska inspektera platsen.

Eftersom det numera är så pass vanligt förekommande att denna enhet måste inkallas så kanske det är lättare att inrätta filialer för nationella bombskyddet i alla större svenska städer för att effektivisera arbetet?!

Ingen kom till skada den här gången, men med tanke på hur många explosioner som sker per vecka så är det väl bara en tidsfråga innan en civilperson råkar befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Men det är sådant här som vi får lära oss att leva med i det nya Sverige för regeringen kommer iallafall inte att lyfta ett finger för att sätta in kraftfulla åtgärder.

I år har försäljningen av försvarsspray fullkomligen exploderat på grund av de ständigt ökande våldtäkterna, men hur skyddar man sig mot oväntade explosioner?!

#onlyinsweden
#detnyasverige

Källa: DN

2 reaktioner till “Crash Boom Bang

  1. Oväntade explosioner? Nej där står vi oss slätt. Finns inget fungerande skydd om man inte tar i med hårdhandskarna och kastar ut de invandrare (för det är faktiskt invandrarna som står för detta) som vill ha ett explosivt liv. Men hujeda mig, dit är det ljusår som det ser ut nu. Kaffe och kakor och en och annan halalkorv är det som står på polismenyn, precis som om just detta skulle hjälpa.

    Gillad av 1 person

  2. Inatt sprängdes en grillkiosk i Solna utanför Stockholm. Rejäl eldsvåda, skador på intilliggande fastigheter och bråte efter explosionen spreds över ett stort område. Var inte korven halal? 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s