På tal om att leva som man lär – hycklare finns det gott om

De senaste månaderna har såväl Meghan Markle som prins Harry deklarerat vikten av att stå upp för klimatet. Man har bland annat vädjat till sina 8,8 miljoner Instagramföljare att följa Greta Thunberg och hennes uppmaningar. Prins Harry skrev bland annat ”Varje val och handling kan göra skillnad för planeten”. Meghan Markle som tillfälligt tar över rollen som redaktör för den brittiska modetidskriften Vogue, har dessutom satt Greta Thunberg på omslaget för att representera 15 inflytelserika kvinnor.

Nu har dock hertigparet tagit med sig den 3 månader gamla sonen Archie på en första familjesemester, men det handlar inte om någon bilresa inom landet utan de flög till Ibiza i en privatjet där de ska tillbringa fem dagar för att bland annat fira Meghans födelsedag. I höst kommer familjen även att flyga till Sydafrika.

För två veckor sedan var prins Harry dessutom på Sicilien, dit han flög i en privatjet, för att framföra ett varningstal om faran med klimatförändringar.

Jag spyr på allt hyckleri från såväl kändis- som politikereliten! Om de överhuvudtaget ska bli något så när trovärdiga så får de börja leva som de lär!

#klimataktivistellerhycklaredetärfrågan

https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2019/08/14/harry-meghan-go-first-holiday-family-three-celebrate-duchesss/

hycklare.jpg

9 reaktioner till “På tal om att leva som man lär – hycklare finns det gott om

  1. Det är fan bättre att sluta läsa tidningar och istället vika tvätt eller höstgräva i trädgården.Man blir både förbannad och mår dåligt.Natten som kommer skall jag starta alla på gården förbränningsmotorer och i ren protest låta dem gå på tomgång i tolv timmar.Alltid gör det någon nytta för växter som omvandlar koldioxid.Jag kan redan framför mig se hur skogen kommer att grönska än mer.
    #låtenmotorgåförmiljön

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s