FN:s Global Compact Agreement är bindande trots alla löften om motsatsen – såväl regeringen som den kontrollerade oppositionen har inte gjort sitt jobb

I dagarna har det efter att EU-dokument läckt ut, kommit fram att FN:s migrationsavtal (Global Compact for Migration Agreement), även kallat Marrakeshavtalet, trots allt är bindande och icke förhandlingsbart.

Jag minns fortfarande hur jag satt i telefon i timmar och jagade såväl Moderaternas Johan Forssell som Sverigedemokraternas Paula Bieler utan resultat, i syfte att gräva i denna soppa när det var på tapeten i slutet av förra året. Officiellt sade alla svenska politiska representanter att avtalet ICKE var bindande – till och med Thomas Lindblom, kommunikationschef på Justitiedepartementet, försäkrade mig flera gånger telefonledes att det inte var bindande.

Paula Bieler twittrade till och med om det: ”Idag inleds konferensen som ska anta migrationsramverket. Värt att notera: GCM är formellt icke-bindande men dess implementering förväntas förändra migrationen för all framtid.”

Även Joanna Abrahamsson på Justitiedepartementet uttalade sig i en artikel i SvD bara dagar innan avtalet signerades: ”Myter florerar om FN:s ramverk om migration – folk har läst saker om avtalet som helt saknar sanningshalt”. Klassiskt politikertrick för att vilseleda befolkningen och invagga dem i tron att detta var rätt beslut för Sverige!

Det står nu helt klart att såväl regeringen som den kontrollerade oppositionen inte har gjort sitt jobb och uppenbarligen struntade man som vanligt i att göra en konsekvensanalys! Minns ni vem som skrev under för Sveriges räkning? Helena Fritzon (S) – som nu belönats med ett välbetalt jobb i EU.

Således sitter nu 159 länder rejält i klistret och det förklarar också varför Sverige fortsätter att driva den oansvariga migrationspolitiken som sakta men säkert förgör landet – man följer helt enkelt Marrakeshavtalet. Alla länder är dock inte lika lealösa som Sverige som blint följer FN:s direktiv och när det här blir allmänt känt så lär det bli intressant att se vad som händer. De stora aktörerna har inte gett sitt stöd åt avtalet – USA skrev inte under, Ryssland skrev under med en tillagd klausul och Kina verkar ha struntat i det helt. Om missnöjet mot FN växer sig starkare hos de inblandade länderna så kanske FN till slut tvingas dra tillbaka dekretet eftersom de inte vill riskera att stå utan ekonomiskt stöd om bidragsgivarna drar öronen åt sig? Eller kanske inte.

Ytterst oansvarigt skött av den svenska övergångsregeringen och att den så kallade oppositionen släppte igenom detta samt dessutom deltog i lögnen om att det inte var juridiskt bindande är under all kritik. Det går inte att skylla på att man har varit naiva hur många gånger som helst!

#onlyinsweden
#demokraturensverige

https://www.berlingske.dk/politik/laekket-eu-notat-aabner-ny-debat-om-omstridt-fn-migrantpagt?fbclid=IwAR3MJ95_GFSi4on1SpmhldKh8gKP5TZZjfojQgiWbaw59vseLbqrL5N2TyU

lies

5 reaktioner till “FN:s Global Compact Agreement är bindande trots alla löften om motsatsen – såväl regeringen som den kontrollerade oppositionen har inte gjort sitt jobb

  1. Spelar det egentligen någon roll. Klantskallarna i elitpartierna kommer att genomföra det antingen dom skriver på eller inte, om vi inte lyckas dumpa dom först. Dessutom är beslut i generalförsamlingen inte bindande, Sverige kan ”förbinda sig” men följer landet inte det finns det inget egentlig inte mycket de andra kan göra. Avtal går att säga upp dessutom. Problemet är inte det, utan att röja ut patrasket ur riksdagen och försöka installera lite verkligt folkstyre. Kina skrev inte under avtalet men Kina är det enda land som faktiskt gör något åt problemen, och det är inga små förändringar dom åstadkommer på kort tid.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s