Det är inte bara i Sverige problemen med sexuellt våld mot kvinnor ökar på grund av naiva politiker – i helgen blev flera kvinnor överfallna i Tyskland

Likt Sverige har Tyskland fått sin beskärda del av grov kriminalitet och sexuella övergrepp tack vare de kraftiga migrationsströmmarna det senaste decenniet. I helgen skedde flera överfall mot tyska kvinnor där förövarna var av utländsk härkomst.
I Hanover blev en 38-årig kvinna våldtagen i söndags kväll. Offret var på väg hem från en tvättinrättning när två män kom fram och krävde sex, vilket kvinnan vägrade. En av männen följde efter kvinnan och våldtog henne. Enligt kvinnan ska ha det ha varit två afghanska män.
I Schleswig-Holstein Bad Segeberg attackerade en man med ”sydligt utseende” en 76-årig kvinna i söndags morse genom att tafsa på henne och skada henne. Offret blev förd till sjukhus.
En 18-årig kvinna i Eppelheim, Baden, blev sexuellt trakasserad på gatan av en mörkhyad man i söndags kväll.
I Heidelberg blev en 21-årig kvinna sexuellt trakasserad på en bar i söndags morse av en man med östeuropeiskt utseende. Mannen och en kamrat förföljde sedan kvinnan när hon lämnade restaurangen. En av männen höll fast hennes armar medan den andra slog henne i ansiktet med knytnäven samtidigt som han gjorde klart för henne att han inte accepterade ett nej från en kvinna.
Jag undrar om även tyska politiker och media gör som i Sverige när de försöker sopa problemen under mattan – det vill säga skyller på datingappar, att anmälningsbenägenheten ökat, att det är högerpopulisternas fel, att det är alternativ medias fel och att allt styrs av ryssarna?!
#onlyinsweden
#geosskvinnofridentillbaka
BEAT.jpg

En reaktion till “Det är inte bara i Sverige problemen med sexuellt våld mot kvinnor ökar på grund av naiva politiker – i helgen blev flera kvinnor överfallna i Tyskland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s