Oroväckande att dessa unga ”genier” ska styra Sverige i framtiden

Riksdagspartiernas olika ungdomsförbund gör ibland märkliga utspel – om det beror på att de vill ha uppmärksamhet eller om det verkligen ligger sans och vett bakom är oklart.

Häromveckan var det Centerpartiets ungdomsförbund CDU som ville slopa byxmyndighetsåldern och för några år sedan ville Liberalernas ungdomsförbund LUF att incest och nekrofili ska tillåtas. Igår deklarerade Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU under sin kongress att de vill förbjuda fossildrivna fordon 2025 och fossila bränslen 2030 samt stänga kärnkraften 2040.

Jag tycker att det låter mycket ogenomtänkt och att förslagen främst verkar handla om att försöka vinna politiska poäng genom att rida på den allt mer genomskinliga klimatvågen.

Sverige har ett begynnande problem med elbrist till såväl företag som hushåll redan nu, så hur ska elbilar kunna ersätta alla bilar inom sex år?

Om vi inte klarar av att förse de svenska hushållen och företagen med tillräckligt mycket el i dagsläget – trots att vi har hjälp av kärnkraftsverk, hur ska vi då kunna göra det om 20 år utan minsta hjälp av kärnkraften om alla kärnkraftsverk har stängts?

Det är minst sagt oroväckande att dessa ljushuvuden ska styra Sverige i framtiden och att det inte finns mer kompetens än så ger ingen bra grogrund för att hjälpa landet på fötter igen. Vi får väl be en stilla bön för att de mognar med tiden, men egentligen hade jag hellre sett att nya politiska förmågor kommer från arbetslivet istället för att dessa politikerbroilers utan varken arbets- eller livserfarenhet, som ses i alla ungdomspartier, ska fortsätta styra landet i fördärvet.

#nejtacktillpolitikerbroilers

10 reaktioner till “Oroväckande att dessa unga ”genier” ska styra Sverige i framtiden

 1. Såg denne odugling bli intervjuad av Swebb-TV som han troligtvis inte visste något om, få panik då ytterligare en odugling viskade i hans öra att avbryta intervjun och skylla på ett ”viktigare” möte. Bevare oss för dessa genomfalska kryp som blir livsfarliga om de får makt…

  Gillad av 2 personer

   1. Numera verkar folks huvuden vara upptagna av allt möjligt ytligt skit som skvalar genom den dumburk som bankmaffian kontrollerar. De har ingen aning om politik, mer än deras programmering medger, MEN ändå röstar de.

    Det är som att mongoloida skulle försöka agera raketingenjörer. T.o.m. mongoloida själva förstår hur idiotiskt det skulle vara, men inte dumburkstittarna. De röstar som bankmaffiam vill, d.v.s. på en hög EU-vurmande partier som undergräver demokrati och välfärd.

    Folk är för korkade för att välja rätt slags ledare för uppgiften att leda landet väl. I min mening gäller detta 99,9999% av befolkningen, men visst är jag partisk, eftersom jag anser sitta på rätt svar.

    Gilla

 2. Jag tror problemet är värre än så. Vad vi ser är hur icke-svenskar, utlänningar, alltmer tar sig in på politiska och myndighets-poster och ansvarsposter som politiker, lagstiftare, domare, åklagare och polis. Med ”icke-svenskar” och och ”utlänningar” menar jag här personer, helt oberoende av var dom är födda eller var dom har sina rötter, som inte delar eller accepterar svensk kultur, svenska värderingar eller svensk sätt att arbeta. Dom strävar efter att införa ideologisk diktatur, dom, och endast dom, skall härska över alla andra och sätta reglerna. Dom vill införa ett diktatoriskt förbudsland där dom bestämmer vad alla andra får eller inte får göra i svart-vita bestämmelser. Den svenska diktaturen skärps alltmer.

  Gillad av 1 person

 3. När det gäller elen är det väl ganska typiskt, helt huvudlösa oplanerade beslut. Det finns två sätt förutom fler kärnkraftverk, antingen stänger man av elen, eller också importerar man fossil-el utifrån. Inga priser för att gissa valet eller vad propagandan kommer att megafonera. Fler oplanerade huvudlösa beslut, massinvandringen, men man besvärade sig inte med att bygga bostäder eller uppgradera infrastruktur. När det blir panik då gräver man ner allt i utredningar. Samma med sjukvården, äldrevården eller järnvägen. Sverige måste väl vara en av världens mest vanskötta länder och på samma nivå som Stora Språnget eller Kulturrevolutionen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s