En skadad efter moskéskjutning i Norge – inte omöjligt att liknande attack kan komma att ske i Sverige med en regering som ställer grupper mot varandra

I eftermiddags tog sig en person med skjutvapen in i moskén Al-Noor Islamic Centre i Baerum i Norge. Enligt vittnen kunde personer inne i moskén övermanna förövaren och en person ska vara lättare skadad.

Polisen var förtegen med detaljer under kvällens presskonferens och avslöjar inget om händelseförloppet innan en teknisk undersökning har gjorts av platsen. Det förekommer uppgifter i media om att mannen var klädd i uniform, men polisen vill inte ange hur gärningsmannen var klädd. Mannen uppges vara en norsk medborgare i 20-års åldern med norsk bakgrund. Han är känd av polisen sedan tidigare, men har ingen kriminell bakgrund. Polisen har funnit viss aktivitet på internet och undersöker nu om han varit aktiv på olika forum.

Imorgon firas den muslimska högtiden Eid Al-Adha och då väntas upp mot tusen besökare i moskén. Enligt den norska Venstre-politikern Abid RajaI är attacken likvärdig med att någon skulle ha skjutit inne i en kyrka dagen före Julafton.

Obehagligt med alla dessa attacker som sker överallt och drabbar oskyldiga. Glädjande nog var det ingen som dog eller blev allvarligt skadade tack vare att gärningsmannen blev övermannad innan han kunde göra någon större skada.

Jag tippar på att det tyvärr bara är en tidsfråga innan något liknande sker i Sverige, som är rejält polariserat efter åratal av ignorans från våra politiker som inte tar signalerna från folket på allvar. Istället fortsätter de med sin oansvariga politik och tvingar folket att öppna sina hjärtan samt plånböcker mot deras vilja samtidigt som alltmer religiösa uttryck accepteras, vilket får till följd att grupper ställs mot varandra och våra styrande anklagar alla som opponerar sig för att vara rasister eller islamofober. Till slut rinner bägaren över på någon eller några och folk kommer råka illa ut.

#sommanbäddarfårmanligga
#nejniharintevaritnaiva

Källa: Aftenposten

2 reaktioner till “En skadad efter moskéskjutning i Norge – inte omöjligt att liknande attack kan komma att ske i Sverige med en regering som ställer grupper mot varandra

 1. Det börjar bli dags att peka ut vilka som är de verkligt styrande och som på alla nivåer i samhället drivit på en invandring som splittrar.Ta till exempel Expo,en privat organisation som har mycket större befogenheter än någon annan myndighet.Man har tillgång till allmänna register,man ssmlar information om alla svenskar och man sammanställer och samkör information.Vilken underrättelsetjäns som helst,världen över ligger i lä i förhållande till fähundarna på EXPO.Till sin hjälp har de sedan yttetligare fähundar på DN,SvT med flera inflytelserika propagandamaskiner.Ända ner på lokal nivå arbetar dessa fähundar och de har sina handgångna män och kvinnor i vår omedelbara närhet.Jag vet för jag har haft det djävla packet bokstavligt talat i mitt hem,oinbjudna har de störtat in i hemmet.Jag har mycket att berätta,faktiskt.

  Här ett uttalande från en av de drivande i invandringsfrågan.
  ”Göran Rosenberg recalled that historically, Jews had always thrived in nations and empires with multicultural, pluralistic and tolerant environments, while they fared badly in strong ethnic or nationalistic societies. European Jews have always been the emblematic stranger or ‘other’. Therefore, by definition, a society where the stranger is welcome is good for the Jews, although they have not always appreciated this link.
  […] The future of European Jewry is dependant on our ability to shape a multicultural, pluralistic and diverse society.”

  Nu är det som det är,med ett splittrat folk och då får man vara glad för det.Muslimerna samlar sig i politiska parti och kan på så sätt bli en maktfaktor som jämnar ut den nuvarande skeva maktkoncentrationen.Det är dags att makten hos Expo,DN utmanas.
  Göran Rosenberg har varit indirekt ansvarig för att judarna drivs ut ur Malmö.
  Grattis till alla hel-och halvjudar! Ni har ert Israel och passar det inte här så passar det kanske där?

  Gilla

  1. Jag skall tillägga att samhällsutvecklingen var lätt att se redan för 15 år sedan och var motståndare till att vårt land stegvis islamiseras.Nu är det som det är och utveclingen går nog inte att vända så för att inte bokstavligt förlora mitt liv i en etnisk/religiös konflikt har jag valt sida.Det finns ett talessätt som passar här
   ”If you can’t beat them,join them”.
   Nästa val röstar jag på ett muslimskt parti.Remember;if you can’t beat them,join them.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s