Har det skånska tillståndet spridit sig till Danmark?

För andra gången den här veckan har det skett en kraftig explosion i Köpenhamn. Danska medier ifrågasatte igår kväll om Danmark nu har drabbats av det skånska tillståndet, med referens till de många explosioner som skett i bland annat Malmö de senaste månaderna och nu i veckan i Landskrona.

En polsk EU-parlamentariker gjorde dessutom ett utspel i veckan på Twitter om hur illa det är i Sverige med dess tillstånd som påminner om en krigszon och hon menade att svenskar flyr Sverige för att söka trygghet i Polen, något som justitieminister Morgan Johansson givetvis avfärdade som trams. Även Aftonbladets rabiata ledarskribent Jonna Sima skriver om det idag och deklarerar handfast att populister pratar strunt om Sverige och sprider Trumps skräckbild.

Kommer Sverige någonsin att framstå som ett föregångsland istället för ett skräckexempel för såväl våra nordiska grannar som andra länder? Inte på mycket länge iallafall och inte så länge vi har det nuvarande politiska styret som suger ut invånarna samt demolerar landet och dess rykte – ivrigt påhejade av statsstyrd media!

#dennyasverigebilden

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/awqRXO/polska-eu-politikerns-attack-svenskar-flyr-sitt-land-for-att-hitta-f

3 reaktioner till “Har det skånska tillståndet spridit sig till Danmark?

 1. Gud förbarme sig över oss!

  Så djupa, omfattande problem – kan någon lösa dem?

  Klona Conny Andersson! Tusen som han och träsket vore dränerat!

  Gilla

  1. Googlar man fd polisen Conny Andersson så framgår det att han har bättre luktsinne än en hund-enligt egen utsago då.Ännu en dåre med andra ord.Det är synd att sådana skall få lov att kasta en skugga över relevant samhällskritik.Det är tyvärr många på högersidan som inte har alla höns hemma.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s