Fem fransmän anhållna misstänkta för gruppvåldtäkt av norsk kvinna i Benidorm

Fem franska turister har arresterats misstänkta för en gruppvåldtäkt mot en 20-årig norsk kvinna i den spanska turistorten Costa Blanca i Benidorm. Enligt polisen är de fem franska männen i 18-19 års åldern.

Polisen mottog igår ett samtal från en lokal vårdinrättning dit två 20-åriga norska kvinnor som bor i Spanien vänt sig för att få hjälp. De hade först kommit i kontakt med männen via sociala medier och sedan i verkligheten i Benidorm, vartefter gruppen hamnade i lägenheten där en av de misstänkta bodde. En av kvinnorna lämnade lägenheten efter att ha utsatts för sexuella övergrepp och det var då som den andra kvinnan som stannade kvar ska ha blivit våldtagen av männen.

https://www.theguardian.com/world/2019/aug/08/five-french-men-arrested-on-suspicion-of-gang-rape-in-costa-blanca?fbclid=IwAR2ezSrptbxFmo2zpUaHm85UIitQrcZ0k8yin_vFVT_OZNyHDwE5H9aNQVk

france.jpg

4 reaktioner till “Fem fransmän anhållna misstänkta för gruppvåldtäkt av norsk kvinna i Benidorm

  1. The Guardian är Storbritanniens svar på Pravda och tävlar bl.a. med Aftonbladet om att vara Europas värsta propagandatidning. Garanterat finns det information om händelsen, som gör att den kommer i annan dager …

    Gilla

      1. Kan det vara så att ‘välfärds’ föll bort ifrån ordet ‘turister’, med tanke på att även Frankrike har varit friska på att ta in personer som inte uppfyller FN:s asyldefinition?

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s