Var 9/11-attacken iscensatt?

Det finns många konspirationsteorier om alla möjliga historiska händelser som pekar på att vi kan ha blivit grundlurade under hela vår uppväxt. Om det är sant eller inte vet bara de som varit med och som bekant är det alltid den vinnande sidan som skriver historien.

En mer färsk händelse som det också diskuterats mycket om är huruvida 9/11 verkligen var en terrorattack eller om det var iscensatt av USA själva för att ge dem anledning att starta ett nytt krig.

Jag minns fortfarande de vidriga scenerna som utspelades och all tragik med uppspelade samtal som de omkomna gjorde till sina nära och kära innan dödsögonblicket. Jag har personligen aldrig tvekat kring omständigheterna, men när nu en kommission från ett brandkårsdistrikt i New York kräver en ny utredning börjar man ana ugglor i mossen och man pekar på att det finns bevis för att sprängmedel redan fanns planterade i byggnaderna innan.

Än så länge är det inga kända tidningar som skriver om mötet i juli, så jag länkar till videon från själva mötet. Om det finns minsta sanning i detta så är det förfärligt!

8 reaktioner till “Var 9/11-attacken iscensatt?

 1. Hussein och övriga där hade redan hittat på så mycket att det inte behövdes ett sånt stort attentat för att anfalla hans land.
  Både ryssar och amerikaner deltar ju i många småkrig området. Och ingen har mig veterligen anfallit Moskva men ryssarna lägger sig i ändå.
  Ett allas krig mot alla. Har det f ö någonsin varit fred i arabstaterna ?
  Tror således inte på dessa teorier som uppstod direkt efter attentatet. Det var utan tvekan en stor framgång för islam !

  Gilla

   1. Det är inget märkvärdigt i det. Jag gjorde militärtjänsten på ett svenskt elitförband, och alla svenska broar och många byggnader var förberedda för att sprängas. Där fanns förberedda behållare och färdiga system om man ville förstöra dom för att hindra fienden att använda dom eller att få tag i informationen där. Det är troligt att det är än mer vanligt med krigsmentaliteten som finns i USA. Det fanns även förråd utspridda med uniformer, vapen och sprängmedel, och man hade gömt fullt funktionsdugliga ånglok i vanliga byggnader runt om i landet som kunde användas om elsystemet till järnvägen slogs ut. Det är mycket som folk inte får veta.

    Gillad av 1 person

 2. Det är en sak vi vet med säkerhet, det är mycket vi inte vet och viss information som myndigheterna släppt är falsk. En video till exempel visar hur flygplanet flygs på någon meters höjd och in i Pentagon. Den är falsk. Jag har flygcert och jag har frågat erfarna piloter. Det är helt omöjligt att flyga planet så, planet måste flygas med högt nosläge, titta på vilken landning som helst, planet sätter först ner huvudhjulen med hög nos, sedan noshjulet. Dessutom kräver en sådan manöver stor skicklighet av piloten, men dessa hijackers var inga skickliga piloter. Sedan är det ologiskt, farligt och nästan praktiskt omöjligt att gå ner och följa marken. Planet skulle istället ha kommit i 30 graders vinkel som om det landade. Dessutom finns inga vrakdelar. Titta på bilder från när Germanwings planet flögs in i ett berg. Fullt med delar från planet och inredningen. USA är dessutom mycket välkänt för sådana här False Flag event.

  Gillad av 1 person

  1. Hålet i byggnaden saknar dessutom några som helst spår av några flygplansvingar, som borde ha varit där. ‘Normalt’ sett vid denna typ av kollision, så brukar minst den ena vingen klippas av och förbli i variende skick utanför. (Detta tyder på att det var en kryssningsmissil, vilket klarar av berörd inflygning mot byggnaden.)

   En högt uppsatt militär, som var med i utredningen, gick ut officiellt härom året med just denna information. Han kunde inte finna några som helst bevis för att det fanns något flygplan involverat.

   Gilla

 3. Det finns många problem involverade.

  Det första jag tänkte på när det hände, var hur jetbränslet kunde smälta konstruktionsstålet i byggnaden. Jetbränsle brinner fritt vid temperaturer 260-315°C, beroende på sammansättningen. Konstruktionsstål smälter inte förrän över 1200°C. Något som förstärker effekten utav jetbränslet måste tillsättas, för att det skall kunna hända. Stålet var dessutom inkapslat (isolerat/skyddat) i betong. Lägg där till att bryggkraven för skyskrapor är höga, jämfört med relativt mindre byggnader. Det mesta av jetbränslet förbrändes i samband med respektive kollision. Kvar fanns inte ‘på långa vägar’ erforderlig mängd jetbränsle. Inte ens den mängd som fulltankade flygplan har räcker.

  WTC 1, 2 och 7 kollapsar i det närmaste vertikalt och på samma sätt. Endast WTC 1 och 2 blev träffade av flygplan. WTC 7 kan logiskt sett inte ha kollapsat på samma sätt. Byggnaderna borde ha fallit åt det håll de blev träffade. Kollapserna påminner starkt om hur man [professionellt] river höga byggnader, med minimal påverkan av omgivande byggnation.

  De stora gråa molnen bestod utav pulveriserad betong (damm), inte brandrök. När betong krossas skapas bitar i olika storlekar och mängden betongdamm som bildas är marginell. Betong kan dock pulveriseras med hjälp utav mikrovågor.

  Berörda flygplan var tillverkade av Boing. De har länge tillverkat modeller/versioner som går att fjärrstyra (officiellt endast de militära versionerna).

  Rekommenderad läsning är boken ”Where did the towers go?” av Judy Wood (BS, MS, PhD” ISBN-13 978-0-615-41256-6. Boken finns även på hennes hemsida: http://www.drjudywood.com/towers/ I boken framförs ett vetenskapligt perspektiv över situationen, utan att dra några större slutsatser. Utifrån innehållet kan man konstatera att det väcker en del icke-vetenskapliga frågor. Boken innehåller en hel del fotografier över hur det såg ut strax efter händelsen och kan själv konstatera att flera av dessa visar på involverad teknik, som de officiellt ‘skyldiga’ varken då besatt eller idag besitter. Däremot USA:s militär …

  Gillad av 1 person

 4. Det som förvånar är att båda tornen rasade vertikalt, utan minsta vinkling! Detta har jag sett tidigare i filmer från Kunskapskanalen. Då har det varit rivningar av höga hus och med stor precision, utplacerade små sprängladdningar på exakt uträknade ställen! För att undvika skador på intilligande byggnader.
  Hur kunde båda tornen rasa helt vertikalt, utan hjälp?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s