Idag trampar man på alla HBTQ-personer som inte tycker politiskt korrekt – vill man på allvar stå upp för allas lika värde och rättigheter bör man bojkotta Prideparaden

Idag går den årliga Prideparaden av stapeln och cirka 45.000 personer väntas deltaga samt hundratusentals åskådare betrakta spektaklet. Jag har själv tittat på en Prideparad när jag bodde i Stockholm, men det var för över ett decennium sedan och om min upplevelse då var att det inte var en särskilt barnvänlig tillställning så lär det sannerligen inte ha blivit bättre med åren – snarare tvärtom. Ändå envisas många med att släpa dit små barn som måste betrakta tanter och farbröder som exponerar sig och sina kön på olika sätt.

På den tiden var dock Pride inte lika politiskt infekterade som nu när organisationen blivit helt vänstervriden och öppet diskriminerar tusentals människor från att deltaga i paraden bara för att de inte delar organisatörernas personliga politiska åsikter. Man bryter således mot organisationens offentliga värderingar, men ingen – varken media eller politiker drar i handbromsen, utan jamsar istället med eftersom det är ”politiskt korrekt” att tycka så.

På organisationens hemsida går att läsa att följande om deras värderingar:

*Föreningen Stockholm Pride ställer sig bakom Europeiska konventionen om Skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.

*Föreningen Stockholm Pride arbetar för att stärka hbtq-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering som exempelvis rasism, sexism, homofobi och transfobi.

*Föreningen Stockholm Pride solidariserar sig med andra rörelser som riskerar diskriminering och förtryck, och som verkar i samma anda som Stockholm Pride.

*Föreningen Stockholm Pride är öppen för alla som delar ovanstående värderingar.

Som bekant exkluderar man de båda politiska partierna Sverigedemokraterna och Medborgerlig Samling, varav den sistnämnda till och med har en partiledare som är homosexuell, vilket innebär att man inte släpper in de HBTQ-personer som sympatiserar med dessa partier. Ren och skär diskriminering – särskilt eftersom dessa partier inte på något sätt bryter mot organisationens värderingar. Det är precis samma beteende som tyvärr ses i föreningen GAPF, där man påstår att ”rasistiska” partier inte får deltaga i paneldebatter och dylikt.

Man kan fråga sig om alla vänsterorganisationer kanske behöver läsa på dels om vad ordet rasism står för samt dels vad partiprogrammen egentligen innehåller, eftersom de är helt ute och cyklar med sina påståenden och det blir löjeväckande att detta sandlådebeteende med vuxenmobbning får fortgå samt accepteras av samhället.

På organisationens hemsida kan man också läsa om ”Pride House” där det erbjuds workshops, författarsamtal och debatter, den mening som utmärker sig är dock följande ”I Pride House värnar vi om det demokratiska samtalet och vikten att mötas, reflektera bakåt och blicka framåt. Stockholm Pride är en plattform där organisationer, föreningar, företag, politiska partier och individer kan mötas och utbyta erfarenheter och prata om frågor och utmaningar för HBTQ-communityt just nu.” Vilket hyckleri! Det finns inget demokratiskt över dessa samtal eftersom man öppet utesluter de som inte har samma politiska värderingar som organisatören. Fy för den lede!

Hade det varit lite tåga i de bögar och flator som ska gå i tåget, så hade de dragit sig ur samt bojkottat eländet i protest mot att inte alla deras bröder och systrar är välkomna att deltaga. Men istället deltager man i vuxenmobbningen genom att visa solidaritet med vänsterextremisterna. Mycket beklagligt!

Till sist har vi alla de sju partierna som med glädje deltager varje år för att försöka vinna nya röster. Vem vill inte se Ebba Busch Thors Stomatolleende eller Filippa Reinfeldt längst fram på en cykel? Vem vill missa Annie Lööf och Nyamko Sabunis vinkningar, eller se representanter för S, V och MP gå armkrok? Det är ju så folkligt och gemytligt liksom samtidigt som man faktiskt står upp för något viktigt! Strunt samma om de bruna inte får vara med, är man rasist så är man och här finns mycket godhetspoäng att tjäna!

Jag tycker att ni som ska gå dit idag bör ta er en funderare på vad det är ni stödjer genom er närvaro. Skulle denna parad som organiseras av hycklare och extremister som drivs av hat mot oliktänkande inte få någon publik, så skulle luften gå ur ballongen rätt omgående samt paraddeltagarna skulle antagligen känna att det inte fanns något syfte eftersom det inte finns någon att visa upp sig för.

Jag uppmanar därför till bojkott av Prideparaden – gå och gör något roligare istället, ta vara på de sista sommardagarna, njut med dina nära och kära samt visa solidaritet med alla de män och kvinnor som man idag trampar på när man marscherar genom Stockholms gator!

#ståuppförallasrättigheteroavsettpolitiskåsikt

2 reaktioner till “Idag trampar man på alla HBTQ-personer som inte tycker politiskt korrekt – vill man på allvar stå upp för allas lika värde och rättigheter bör man bojkotta Prideparaden

  1. Och det enda parti som vill dra in svenska bidrag till länder som förföljer homosexuella vägras alltså, som förväntat, att vara med i pride. Visserligen är det verkligen ingen merit att deltaga i detta spektakel men beslutet som tagits av organisatörerna av pridejippot visar på den totala bristen på logik och demokrati som härskar hos denna värdegrundsdopade organisationskommite.
    Vägra pride!

    Gilla

    1. HBTQ är en av de komponenter som Sveriges nuvarande totalitära regim använder får att utöva och behålla makten och kontrollen. Endast ett parti står utanför den totalitära grupperingen, och därför vägras dom att medverka.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s