2.500 jihadister kan snart släppas ut i Europa om inte EU:s ledare går med på att ta tillbaka IS-terrorister

I Sverige kretsar nyhetsrapporteringen blott kring två element – Greta Thunberg och ASASP Rocky, spetsat med ett förakt mot Donald Trump och Boris Johnsson som man vill indoktrinera alla att tycka illa om. Inte undra på att svensken i allmänhet inte har någon aning om vad som händer i omvärlden.

Det torde till exempel vara intressant att fortsätta diskutera hur vi ska hantera IS-terroristerna – bara för att IS-kalifatet föll så har problemen inte gått upp i rök och bara för att Skråmo-barnen togs hem till Sverige så är inte ärendet avslutat.

I februari uppmanade som bekant USA:s president Donald Trump Europas ledare att ta tillbaka de 800 IS-terrorister som fängslats av USA och dess allierade i Syrien samt Irak, annars var risken stor att jihadisterna skulle sprida sig i Europa. Det hotet föll inte i god jord bland Europas länder – några vägrade och andra uttryckte oro över juridiska problem, således hände ingenting.

Igår varnade Trump EU:s ledare på nytt när han pratade med reportrar på framsidan av Vita Huset och uppmanade dem att repatriera cirka 2.500 jihadister – annars kommer de att släppas ut i Europa.
-”Man kommer alltid att ha någon i närheten, men just nu har vi tillfångatagit över 10.0000 – vi har 2.500 IS-terrorister som vi vill att Europa tar tillbaka eftersom de var på väg tillbaka till Europa, till Frankrike, Tyskland och flera andra platser. Så vi har tusentals med IS-terrorister som vi vill att Europa tar och låt oss se om de tar dem. Om de inte gör det så kommer vi antagligen vara tvungna att släppa dem fria.”

Det låter ju som en härlig tanke – ännu fler jihadister som kan ansluta sig till nya terrorceller runt om i Europa!

Så vad säger Stefan Löfvén och Margot Wallström nu då? Det kanske är läge att lämna hängmattan och reda ut det förestående problemet – till exempel ta hit de ovälkomna elementen och låsa in dem i en fuktig källarcell samt råka tappa bort nyckeln? Men just det, vi har ju redan överfulla fängelser så det går ju inte! Då får vi väl hyra plats i polska fängelser – jaså det var redan kö dit och budgeten börjar naggas i kanterna… då får vi göra som vi alltid gör, det vill säga stoppa huvudet i sanden och låta dem löpa. Sverige är ju trots allt en fristad för jihadister och andra extremister, så tids nog lär de väl återvända hit på ett eller annat sätt och då står farbror staten redo att ta emot dem med öppna armar, handhjärtan, lite terapi och massor av bidrag!

#allaextremistersvägarbärtillsverige

https://www.rt.com/news/465609-europe-take-back-terrorists/

IS

En reaktion till “2.500 jihadister kan snart släppas ut i Europa om inte EU:s ledare går med på att ta tillbaka IS-terrorister

  1. Svensken av idag är nästan otäckt insnöad, indoktrinerad, och ovetande när det gäller resten av världen. Att man blåst upp Greta syndromet och klimatet är en klassisk manöver för att avleda all uppmärksamhet och debatt från de verkliga problemen och besvärande frågorna som våld, droger, massinvandring, hungriga pensionärer, rov-skatter, en sönderfallande kultur och samhälle, och naturligtvis, elitens excesser och självgodhet. Vi har sett det förr genom historien, och ofta har det slutat i våldsamheter när folket till slut vaknat upp. Trump bygger en mur vid södra gränsen av USA, och han har blockerat islamist invandring, men Europa bryr han sig inte om, utom när det gäller att ta ut tullar, tvinga alla att köpa krigsmateriel från USA, spendera pengar på amerikanska NATO, och stoppa Huawei. Dags för Europa att omorientera sig mot den nya världen österut och BRI projektet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s