Jag mår illa över hyckleriet från Pride och partiledarna – sjukdomsstämpeln har inte tvättats bort då alla som inte delar deras åsikter behandlas som pestsmittade

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni skriver idag tillsammans med några partikollegor i Svd om en rad reformer som man vill genomföra för att förbättra vardagen för HBTQ-personer och precis som Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor anförde i ämnet tidigare i veckan, är det fagra löften man kommer med.

Rätten att älska vem man vill och leva sitt liv som man vill samt den mindre trevliga historiken där homosexualitet var kriminellt samt ansågs vara en sjukdom tas upp, men det finns ett stort och viktigt problem med hela Pride-spektaklet samt partierna som lovar guld och gröna skogar varje år i hopp om att vinna nya röster från HBTQ-rörelsen – nämligen trovärdigheten!

Bakom den glittriga Pride-fasaden och politikernas påklistrade Stomatol-leenden döljer sig nämligen ett hat mot alla oliktänkande som rimmar väldigt illa med deras värdegrund!

Att såväl arrangörerna som otaliga partiledare har mage att prata om rätten att vara sig själv när man i samma andetag utesluter alla bögar, flator och transor som sympatiserar med Sverigedemokraterna och Medborgerlig samling som inte är välkomna i gemenskapen. Det är inget annat än ren diskriminering och ett hyckleri utan dess like!

Fy för den lede att detta får pågå år efter år utan att de ryggradslösa partierna med ”rätt” värdegrund ryter ifrån!

Sju partier som har möjlighet att bekänna färg och verkligen stå upp för ALLA individer i samhället som man så ofta påstår sig göra, hade enkelt kunnat trycka på Pride-organisationen att släppa på restriktionerna genom att hota med bojkott av hela jippot, men se det vill man inte eftersom man är kåt efter att få synas i media och visa hur ”god” man är år efter år.

Tvi vale!

#onlyinsweden

6 reaktioner till “Jag mår illa över hyckleriet från Pride och partiledarna – sjukdomsstämpeln har inte tvättats bort då alla som inte delar deras åsikter behandlas som pestsmittade

 1. ”Rätten att älska vem man vill och leva sitt liv som man vill samt den mindre trevliga historiken där homosexualitet var kriminellt samt ansågs vara en sjukdom tas upp, men det finns ett stort och viktigt problem med hela Pride-spektaklet samt partierna som lovar guld och gröna skogar varje år i hopp om att vinna nya röster från HBTQ-rörelsen…” Detta passar naturligtvis överhuvudtaget inte ihop med islam. Varför böjer sig ändå dessa partiledare för denna odemokratiska ideologi som diskriminerar just dessa grupper PLUS flickor och kvinnor?

  J-a hycklare och människofientliga nollor.

  Gillad av 1 person

 2. Varför kan det inte stanna vid att vi alla i vissa avseenden är rätt lika och i andra olika? Jag bryr mig inte om vad andra gör hemma, så länge det inte är olagligt. Dock är man helt fel ute, när man skall trycka upp sina personliga egenskaper i ansiktet på andra personer. Då avser jag åsikter och inte fakta. Det spelar ingen roll om det handlar om sexuell läggning, politisk ståndpunkt, religion etc. Missionerande, oavsett grad och art, är en metod som tydligt visar att man inte respekterar andra. Kan man inte respektera andra, så förtjänar man inte någon själv …

  Att sedan vänsterrörelsen har infiltrerat och tagit över inom olika områden, visar på att de inte kan argumentera på ett seriöst sätt för sin sak. Inte underligt med tanke på att allt de ägnat sig åt havererat efter en tid. Se bara på Europas 1900-talshistoria …

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tycker dock att det här bögeriet skär genom alla partier från höger till vänster.Vad folk gör på kammaren lägger jag mig inte i och har inte ont av men jag mår fysiskt illa av att se två bögar kyssas.Skall inte jag kunna gå fredad på stan och slippa att se sånt?.Skall hänsyn till andra vara enbart enkelriktad?
   #låtbarnslippagåipridetåg

   Gillad av 1 person

 3. Vad jag själv inte begriper är varför HBTQ-rörelsen och dess medlemmar skall ha privilegier som ingen annan får ha, som att kunna provocera, förolämpa och slippa visa respekt för andra. På medeltiden brukade man ta betalt för att förevisa avvikande människor som ett slags nöje. Nu är vi tillbaka till medeltiden. Varför kan inte alla få vara lika i det offentliga rummet, alltså inte avvikande eller vara provokativa.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s